خواجه‌سروی:
فعالیت قرآنی از فوق‌برنامه به متن تبدیل شود

خبرگزاری فارس: معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: باید فعالیت‌های قرآنی از حالت فوق برنامه به سمت متن آموزش و پژوهش دانشگاهی برود که با اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی در تحول علوم انسانی، این اتفاق می‌افتد.

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، غلامرضا خواجه‌سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن که شامگاه روز گذشته (دوشنبه) در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، با بیان اینکه ما در دانشگاه‌ها بیش از 4 میلیون دانشجو و 70 هزار استاد که سرمایه بزرگی بوده و تعداد قابل توجهی از آنان قاری قرآن هستند، داریم، گفت: دانشگاهیان ما به قرآن توجه دارند و علاقه‌مندند قرآن را فرا بگیرند و هر روز اطلاعات تخصصی‌شان درباره قرآن بیشتر ‌شود.

وی با بیان اینکه این علاقه یک انگیزه‌ای را به ما می‌دهد تا در این زمینه بیشتر فعالیت کنیم، افزود: در میان دانشگاهیان باورهای دینی نهادینه شده ولی در این زمینه این نقص وجود دارد که ما از مسائل دینی دانش کاملی نداریم.

معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به اینکه در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی دانشگاهیان ما در حوزه تبلیغ و ترویج معارف و علوم قرآنی نسبتا کارهای خوبی انجام دادند، اظهار داشت: البته اگر این نسبت را با سرمایه‌گذاری در این زمینه حساب کنیم، خروجی خوبی داریم ولی نسبت به عدد بالای باور دینی در بین دانشگاهیان باید کار بیشتری صورت دهیم و در ابتدای راهیم.

وی با تاکید بر اینکه انتظار جامعه از دانشگاه این است که در حوزه آموزش عالی، فعالیت‌های قرآنی از حالت فوق برنامه به سمت متن آموزش و پژوهش دانشگاهی برود، تصریح کرد: اگر با کمک همه فعالان قرآنی چنین کاری انجام شود، قرآن را در جای خودش قرار دادیم.

خواجه‌سروی ادامه داد: اینکه قرآن به حوزه تبلیغ و ترویج محدود شود، یک حداقل است ولی ما باید آموزش و پژوهش را در مدار قرآن قرار دهیم که امیدواریم با اقداماتی که تحت نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه تجدیدنظر در رشته‌های دانشگاهی و متن دروس و همچنین تولید متن در رشته‌های علوم انسانی صورت می‌گیرد، به این هدف برسیم.

معاون فرهنگی وزیرعلوم با اکید بر اینکه بدون تردید قرآن کتاب هدایتی است که ذخیره و سرمایه اصلی است که باید همه ما تلاش کنیم در جمهوری اسلامی ایران مبنا قرار بگیرد، گفت: چیزی که در جمهوری اسلامی ایران علم نافع یا سودمند می‌نامیم، چیزی نیست جز علمی که بر پایه علوم و معارف قرآنی جهت پیدا کرده است.

در انتهای این مراسم از پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی، نشریات، آثار هنری و غرفه‌های برتر تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/