ساختمان ميزباني تيم‌هاي ورزشي نيوزلند آتش گرفت

» سرویس: اجتماعي - حوادث

بر اثر انفجار يك دستگاه باربيكيو در محل ميزباني تيم‌هاي ورزشي نيوزلند در بازي‌هاي المپيك صدها تن مجبور به تخليه ساختمان شدند.

 

 

انفجار باربيكيو در محوطه بيروني اين ساختمان باعث وقوع آتش‌سوزي مهيبي شد، اما تمامي ساكنان آن توانستند پيش از آسيب ديدن از محل فرار كنند.

 

 

شاهدان اين آتش‌سوزي گفتند: چندين صداي انفجار پشت سر هم شنيده شد و ارتفاع شعله‌هاي آتش به طبقه دوم ساختمان رسيد.

 

 

در زمان وقوع حادثه، بيش از 300 تن در ساختمان ميزباني تيم المپيك نيوزيلند بودند كه با شنيدن صداي انفجار محل را به سرعت ترك كردند.

 

 

نيروهاي آتش‌نشان لندن بلافاصله پس از وقوع حادثه به محل اعزام شدند و در مدت كوتاهي توانستند شعله‌هاي آتش را مهار كنند. همچنين وضعيت جسماني تمامي ساكنان ساختمان مساعد گزارش شده است.

 

 

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه تلگراف، بررسي‌هاي اوليه نيروهاي آتش‌نشان نشان مي‌دهد انفجار محزن گاز دستگاه باربيكيو كه در محوطه اين ساختمان قرار داشت علت وقوع آتش‌سوزي بود.