برگزاری محفل جزء‌خوانی قرآن در دانشگاه علوم پزشكی شيراز

گروه فعاليت‌های قرآنی: دانشگاه علوم پزشكی شيراز به مناسبت ماه مبارك رمضان برنامه جزء‌خوانی قرآن كريم را به صورت روزانه در ساختمان مركزی اين دانشگاه برگزار می‌كند.

علی كوهی، كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی شيراز، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: در راستای انس و الفت بيشتر كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكی شيراز با قرآن، برنامه‌های قرآنی متنوعی را در اين دانشگاه به اجرا درآورده‌ايم.

كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی شيراز يكی از اين برنامه‌ها را برنامه جزء‌خوانی قرآن كريم عنوان كرد و افزود: اين برنامه به صورت روزانه و با حضور با شكوه كاركنان و دانشجويان دانشگاه برگزار می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اينكه اين برنامه به صورت روزانه برگزار می‌شود، افزود: برنامه جزء‌خوانی قرآنی كريم هر روز صبح نيم ساعت قبل از آغاز وقت اداری شروع و تا آغاز به كار فعاليت‌های اداری، در ورودی ساختمان مركزی دانشگاه علوم پزشكی شيراز برگزار می‌شود.

كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی شيراز تصريح كرد: در اين برنامه هر روز يك جزء از كلام‌الله وحی توسط يكی از قاريان برجسته استان و با حضور گسترده علاقه‌مندان تلاوت می‌شود.

علی كوهی اظهار كرد: همچنين در اين برنامه بحث تفسير آيات شاخص جزء تلاوت شده توسط يكی از روحانيان دعوت شده به برنامه برای حاضران تفسير می‌شود.

وی در پايان حضور دانشجويان و كاركنان دانشگاه علوم پزشكی شيراز را در برنامه‌های قرآنی مناسب و خوب ارزيابی و خاطرنشان كرد: اميدواريم بتوانيم با طراحی و اجرای برنامه‌های قرآنی مناسب، گام كوچكی در راستای انس و الفت با قرآن كريم برداريم.