پاسخ به:اخبار ورزشي 15 مرداد
یک شنبه 15 مرداد 1391 8:18 PMخبرگزاری فارس: سرمربی تیم پیکان اظهار داشت: آنقدر که به پیکان امید دارم به زنده ماندن در یک سال آینده امید ندارم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار برابر گهر اظهار داشت: فردا بازی مشکلی را داریم، شرایط هر دو تیم یکسان است. هر دو تیم به 3 امتیاز مسابقه نیاز مبرم دارند. به خصوص ما که میزبان هستیم و نهایت تلاشمان را میکنیم تا در این دیدار خانگی نتیجه بگیریم، بچههای تیم ما آماده هستند تا ناکامیهای هفته گذشته را جبران کنیم. طاهری، صادقخانی، سرهنگ و گشتی 4 بازیکن مصدوم ما هستند و در این مسابقه ما را همراهی نمیکنند.
وی در مورد تغییر مکان مسابقه عنوان کرد: به هرحال این اتفاقات پیش میآید. باید به یکدیگر کمک کنیم. طبق صحبتی که با کاظمی و مهربان داشتم هماهنگیهای لازم صورت گرفت و بازی ما در دستگردی انجام شود. تراکتور نمیتوانست مقابل راهآهن در اکباتان بازی کند و ما هم کمک کردیم تا این اتفاق بیفتد و مشکلی به وجود نیاید. برای ما فرقی نمیکند که در کجا بازی کنیم، ما چه در زمین خودمان باشیم و چه در زمین دستگردی تماشاگری نداریم.
ویسی در پاسخ به این سؤال که شما تماشاگر ندارید؛ اما گهریها تماشاگر دارند و برای تشویق به استادیوم میآیند، عنوان کرد: گهر هر جا بازی داشت تماشاگرانش به استادیوم میآمدند. آنها هواداران خوب و خونگرمی دارند، امیدوارم همیشه از تیمشان حمایت کنند و دیگر اتفاقاتی که در بازی با ملوان رخ داد تکرار نشود. امیدواریم فردا هم بازی خوبی انجام شود و هواداران لذت ببرند.
ویسی افزود: پیکان آینده درخشان و خوبی دارد. من میدانم که تیممان پدیده فصل میشود. برخی میپرسند که آیا پیکان به لیگ پایینتر سقوط میکند به نظر من سؤال خندهدار و مضحکی است. ما در لیگ 34 هفته داریم و اگر در جام حذفی هم حذف نشویم باید 6 تا 7 بازی هم در آنجا برگزار کنیم. اینکه پس از پایان 3 هفته بخواهیم بگوییم تیمی سقوط میکند یا تیمی قهرمان میشود واقعا مضحک است.
ویسی ادامه داد: از مربیانی نیستم که بخواهم بگویم ما در تیممان انقلاب کردیم و الان در بدنسازی هستیم که نتوانستیم خوب عمل کنیم. ما 50 روز زودتر تمریناتمان را آغاز کردیم و باید هماهنگ میشدیم. در بازی قبلی حق ما باخت نبود، ما موقعیتهای زیادی داشتیم که اگر از آنها استفاده میکردیم نتیجه چیز دیگری میشد. همین مسئله باعث شد در همان شرایطی که ما باختیم تماشاگران داماش در پایان بازی برایمان دست بزنند.
وی عنوان کرد: میتوانم تیمم را بسته به میدان بفرستم و برویم و مساوی بگیریم اما تیم من هجومی بازی میکند، در دو بازی که ما مهمان بودیم 9 گل خوردیم و این نشان میدهد که ما بسته بازی نمیکنیم. ساختار دفاعی تیم را درست میکنیم و در آینده عملکرد بهتری را ارائه خواهیم داد چه من باشم در پیکان و چه کس دیگری هدایت تیم را برعهده داشته باشد. متأسفانه بعضی از دوستان این هفته و آن هفته میکنند و میگویند ویسی این هفته اگر نتیجه نگیرد اخراج میشود.
سرمربی پیکان ادامه داد: پیکان ارث پدری من نیست که من بخواهیم همیشه در آن حضور داشته باشم. من اگر اینجا هم نباشم در یک تیم دیگر حضور پیدا میکنم. ما در ایران مربیانی را داریم که 20 سال است مربیگری میکنند و حتی یک بار هم تیمی را نتوانستند هفتم یا هشتم جدول کنند. من بدون توجه به این حرفها کارم را دنبال میکنم و به دنبال این هستم که موفق شوم.
سرمربی تیم پیکان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه شنیده میشود با مدیران تیم دچار اختلاف است، اظهار داشت: من با شما اختلاف نداشته باشم، با مدیران تیم اختلاف ندارم. آنها از من خیلی راضی هستند و خیلی سنجیده و محترم با هم برخورد میکنیم. الان استقلال و پرسپولیس نتیجه خوبی نگرفتهاند، تیمهای امیر قلعهنویی معمولا در هفتههای ابتدایی زیر رده هشتم قرار دارند اما در ادامه میآیند قهرمان میشوند. دورتموند که سال گذشته قهرمان لیگ آلمان شد در اوایل فصل نتایج بدی گرفته بود. اصلا اختلافی وجود ندارد هیچ کس به من چیزی نگفته است، اتفاقا مدیران تیم به من روحیه میدهند و میگویند حتی اگر به لیگ یک هم سقوط کنم تو در پیکان هستی. یک بار هم کسی به من حرفی نزده و تا به حال به من هیچ بیحرمتی نشده است.
ویسی در مورد اینکه چند تن از نفرات فصل گذشته پیکان که او آنها را نخواسته بود و به تیم گهر رفتند فردا مقابل پیکان بازی میکنند، گفت: فوتبال همین است. ما این مسائل را کش نمیدهیم به طور مثال امیر قلعه نویی سال گذشته مربی تراکتور بود و امسال در استقلال حضور دارد. حالا ما باید بیاییم حاشیه درست کنیم. اگر اینطور باشد هیچ کسی نباید به تیم دیگری برود، برای من به هیچ وجه قابل هضم نیست که بازیکنی به تیم دیگری برود برعلیه تیم قبلی یا مربی یا آن تیم صحبت کند. من برای این بازیکنان آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم افرادی که برای دیگران بد میخواهند و آرزوی این را دارند که نتیجه نگیرند مغز خود را باید عوض کنند و رفتارشان اصلا درست نیست.
ویسی افزود: من آنقدر که به پیکان امید دارم به زنده بودنم در یک سال آینده امید ندارم. پیکان تیم جوانی است که زیبا بازی میکند. به تیمم خیلی امید دارم. در فوتبال ایران دیگر هیچ تیمی از قبل بازنده یا برنده نیست و همه چیز در زمین مشخص میشود.
انتهای پیام/آ