خبرگزاری فارس: رئیس کمیته فوتسال در واکنش به اظهارات عضو هیئت رئیسه کمیته فوتسال گفت: آقایان فکر میکنند فقط خودشان درست میگویند.
عباس ترابیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبتهای سعید نجاریان درباره اعضای کمیته فوتسال عنوان کرد: به نظر میرسد ایشان بیاطلاع است. با وجود اینکه بارها این مسائل را اعلام کردهام و گفتهام کمیته فوتسال بحث سیاست کلان را در پیش دارد و در امور اجرایی دخالتی ندارد، اما مثل اینکه نجاریان مطلب را نگرفته است.
وی ادامه داد: نجاریان میگوید درباره این کمیته پنهان کاری کردهام، در حالی که این موضوع اظهر من الشمس است و مدتهاست که چنین بحثی وجود داشته است.این کمیته میخواهد به فوتسال کمک کند نه اینکه مقابل فوتسال بایستد. افرادی هم عضو این کمیته شدهاند که دلسوخته فوتسال هستند. در انتخاب هر کدام از این نفرات یک ایده خاص بوده است.
ترابیان خاطرنشان کرد: مرتضایی از داوران قدیمی و علاقهمند به فوتبال و فوتسال و مدیر برنامهریز موفقی است. حاجتی نیز در بخشهای مختلف ورزشی جنوب کشور فعالیت میکند. این برای فوتسال شانسی است که این مدیران بیایند و کمک کنند. ابرقویینژاد نیز فرد باتجربهای است و به نکات آییننامه به خوبی آشنایی دارد.
رئیس کمیته فوتسال درباره اختلافات با شمس و ابرقویینژاد تصریح کرد: در جلسهای که اختلاف وجود نداشته باشد نمیتوان تصمیمگیری کرد. مگر با خود این آقایان اختلاف سلیقه نداشتهام. حتی اختلاف عقیده نیز داشتهام. در بحث 16 تیمی شدن لیگ با وجود اینکه اختلاف عقیده با آنها داشتم اما برای رعایت بحث دموکراسی آن را پذیرفتم. چون منافع آقایان در 16 تیمی شدن بود پیش از جلسه با هم هماهنگ کردند و من هم چون میخواستم به دموکراسی جلسات پایبند باشم با وجود اینکه میدانستم برای فوتسال ضرر دارد آن را پذیرفتم.
وی اضافه کرد: در همه جای دنیا مرسوم است که کمیته فوتسال سیاستگذاری کلان را برعهده دارد. در واقع این کمیته اتاق فکر است که میتواند ایدههای خوبی از آن خارج شود. آقایان تا فکر میکنند ممکن است کسی جای آنها بیاید همه چیز را فراموش میکنند. در حالی که به هیچ عنوان چنین موضوعی نیست. هر چند که باید بدانند همیشه هم ماندگار نخواهند بود. همان طور که من ماندگار نیستم. دو روز دیگر انتخابات مجمع خواهیم داشت و معلوم نیست آقایان باشند یا نه. ممکن است باشگاهها به اشخاص دیگری رای دهند.
ترابیان عنوان کرد: تعجب میکنم که اظهار نظرهای به این تندی میکنند و همه چیز را زیر سوال میبرند. در حالی که اصل موضوع را نمیدانند. از نظر این آقایان هم فیفا و هم AFC اشتباه میکند و فقط خودشان درست فکر میکنند که این خیلی بد است.
رئیس کمیته فوتسال در پایان با اشاره به قرارداد اسپانسر تیم ملی خاطرنشان کرد: خوشبختانه قرارداد مربوط به توپهای فوتسال و لباس تیم ملی را منعقد کردیم. همچنین فرم مربوط به جام جهانی هم رسیده که باید فدراسیون فوتبال جهت شرکت اعلام آمادگی کند و رنگ لباس را مشخص کند.