دامن زدن به خودبینی‌ها مانع فعاليت‌های خالص قرآنی می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی بيان قزوین گفت: تشتت آرا و دامن زدن به خودبینی‌ها را مانع اجرای فعاليت‌های خالص و تأثيرگذار قرآنی دانست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران‌(ایکنا) محمد فضلعلی، مدير مؤسسه قرآنی بيان ضمن تبیین راهکارهایی برای بهبود کیفیت آموزش قرآن کریم در استان عنوان کرد: اولین راهکار، تجمیع تمام نیروهای قرآنی استان در راستای رسیدن به یک هدف مشخص و تبیین شده می‌باشد.

مدیر مؤسسه قرآنی بیان در تشریح برنامه‌های تابستانی این مؤسسه گفت: کلاس‌های قرائت، حفظ و مفاهیم قرآنی در تمامی مقاطع برای کودکان و همچنین بزرگسالان در این مؤسسه برگزار شده است.

وی ادامه داد: امسال مؤسسه بیان به‌عنوان یکی از مراکز‌ تخصصی و استعداد‌های بر‌تر استانی انتخاب شد که این اتفاق منجر به برگزاری کلاس‌های تخصصی برای نیروهای متخصص تربیت معلم و همچنین کلاس‌های تخصصی تجوید و صوت و لحن شده است.

فضلعلی درمورد نوآوری‌های جدید مؤسسه به ایجاد سایت اینترنتی مؤسسه بیان اشاره کرد و گفت: سایت اینترنتی برای مؤسسه به تازگی راه‌اندازی شده ولی با وجود این بازدید‌های بسیاری از این سایت شده است.

فعال قرآنی استان افزود: در مؤسسه بیان برای اولین‌بار نشست‌های مشاوره آموزش خانواده و قرآن به‌صورت اختصاصی برای هر خانواده به‌صورت مجزا اجرا می‌شود که در این کلاس‌ها نکات مشاوره‌ای مربوط به خانواده با محوریت قرآن به افراد شرکت‌کننده ارائه می‌شود.

محمد فضلعلی همچنبن به فعالیت‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی استان قزوین اشاره کرد و با تأکید بر لزوم تقویت این اتحادیه خاطرنشان کرد: اتحادیه مؤسسات قرآنی استان قزوین باید تلاش کند تا با برطرف کردن نقاط ضعف، وظیفه حیاتی خود را در قبال مؤسسات قرآنی و چهره‌های قرآنی به‌نحو مطلوبتری انجام دهد.

وی ادامه داد: مسائلی همچون بیمه چهره‌های قرآنی، ارائه طرح‌هایی برای جذب بودجه برای مؤسسات از جمله اموری است که به‌دلیل ضعف در مدیریت و عدم توانمندسازی متصدیان در زمینه اتوماسیون، تا کنون مغفول مانده است.

‌پژوهشگر بر‌تر سال ۱۳۸۵ در نمایشگاه اختراعات و ابتکارات و تحقیقات صنعتی کشور، تجلی اخلاق قرآنی نزد قرآن‌آموزان را یکی از برنامه‌های اصلی مؤسسه بیان عنوان کرد و افزود: برای متجلی کردن اخلاق قرآنی و تربیت اسلامی در نزد قرآن‌آموزان مؤسسه، برنامه‌های مخصوصی برگزار می‌شود که از جمله می‌توان به نشست‌های اخلاق و عقاید نوجوانان و نشست‌های تفسیر نهج‌البلاغه اشاره کرد.

وی چشم‌انداز این مؤسسه را تلاش برای توسعه و ترویج فرهنگ ناب قرآنی در سطح جامعه و در راستای اعتلای ارزش‌ها و عقاید دینی، اسلامی و بشری عنوان کرد.