با حضور قاريان مصری؛
محفل انس با قرآن در مراغه برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: در ميلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) مراسم محفل انس با قرآن كريم با حضور قاريان مصری در مراغه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام جعفر جمادی، سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه مراغه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، با بيان اينكه بقاع متبركه اين شهرستان با طرح ضيافت الهی، هر روز در ماه رمضان پذيرای ميهمانان خداست، تصريح كرد: اين طرح به منظور ارتقای فرهنگ قرآنی و ارج نهادن به اهداف والا و آسمانی اين كتاب مقدس بين جامعه و جوانان در امامزادگان سيدمحمد و سيد ابراهيم چكان اين شهرستان برگزار می‌شود.

به گفته وی در اين ايام در اين مكان‌ها سخنرانی توسط روحانيان، ختم قرآن، نمازهای يوميه و ادعيه‌خوانی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در آيين ختم قرآن، علاقه‌مندان به فعاليت‌های قرآنی از ساعت 18 تا 20 در اين بقاع متبرکه حضور يافته و هر روز يك جزء از كلام الله مجيد را تلاوت خواهند كرد.

وی اضافه كرد: حضور مردم در اين مراسم آزاد بوده و در آخر ماه رمضان آيين ختم قرآن با حضور قاريان و فعالان قرآنی اين شهرستان برگزار می‌شود.

وی يادآور شد: اين آيين با همكاری اين اداره و موسسه قرآنی تسنيم اين شهرستان برگزار و در ميلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) نيز مراسم محفل انس با قرآن كريم با حضور قاريان مصری انجام می‌شود.