نمايشگاه قرآن در شهرستان گرمه برپا شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: پنجمين نمايشگاه قرآن شهرستان گرمه با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئولان شهرستان، جامعه فرهنگی ـ هنری و جمعی از علاقه‌مندان و فعالان قرآنی در مجتمع فرهنگی ـ هنری روز پنجشنبه، پنجم مردادماه در مسجد امام خمينی(ره) شهرستان گرمه افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمين گرمابی، امام جمعه گرمه پنجشنبه، پنجم مردادماه در مراسم افتتاحيه نمايشگاه قرآن كريم اين شهرستان گفت: قرآن ريسمانی است كه از عالم بالا برای هدايت بشريت نازل شده تا انسان‌ها بتوانند با تمسك به آن عليه پليدی‌ها مقابله كنند. درك عظمت قرآن كريم، برای كسب معرفت از آن در تمامی زمينه‌ها است.

وی با بيان اينكه قرآن كريم در برگيرنده عالی‌ترين معارف الهی در زمينه شناخت خداوند متعال و حقايق هستی است، گفت: اين كتاب ارزشمند نشانگر راهی است كه پيمودن آن انسان را از يوغ بردگی ستمگران نجات می‌دهد و از اسارت در زنجير جهل، خرافه و هواهای شيطانی می‌رهاند و او را در مسير سلامت قلب، پاكی ظاهر و باطن و پيشرفت مطلوب انسانی و معنوی قرار می‌دهد.

علی‌اصغر شكوری، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گرمه نيز در ادامه اظهار کرد: قرآن كريم اصلاح دين و دنيای مردم را به عهده گرفته و سعادت آن‌ها را تضمين كرده است.

وی گفت: اين نمايشگاه در 10 غرفه در زمينه‌های حجاب عفاف، تابلوهای هنری قرآنی، كتابت قرآن، پاسخ به سؤالات شرعی و شبهات دينی، فروش كتاب‌های قرآنی، غرفه محصولات فرهنگی و غرفه توانمندی كانونهای فرهنگی ـ هنری تشكيل شده است.

وی يادآور شد: پنجمين نمايشگاه قرآن كريم از 5 تا 15 مردادماه جاری، صبح‌ها از ساعت 9 الی 12 و عصرها از ساعت 16 الی 19 برای بازديد علاقه‌مندان در مجتمع فرهنگی ـ هنری شهرستان گرمه داير است.