«رحيم مخدومی»، دبير سمينار ادبيات داستانی انقلاب شد

گروه ادب: از سوی مديرعامل بنياد ادبيات داستانی ايرانيان، رحيم مخدومی به عنوان دبير علمی سمينار ادبيات داستانی انقلاب منصوب شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، محمد حسنی، مديرعامل بنياد ادبيات داستانی در حكمی رحيم مخدومی را به عنوان دبير سمينار ادبيات داستانی انقلاب منصوب كرد.

در بخشی از حكم دبير علمی سمينار آمده است: «بی‌شك انقلاب اسلامی با همه ابعاد گسترده آن، چنان كه شايسته است در آينه ادبيات داستانی، تجلی نيافته و غبار غرب‌زدگی، خلأ تئوريك و فقدان نظريه‌های راهبر متناسب با آرمان‌های انقلاب و ضعف مهارت و عدم آشنايی كافی با حقيقت انقلاب اسلامی و برخی اعوجاج‌ها در عرصه نويسندگی و عدم برنامه‌ريزی و مديريت صحيح و ... مانع از دستيابی مطلوب در اين عرصه شده است، با وجود اين برخی تلاش‌های خوب و به نسبت موفق چراغ اميد را در اين مسير دشوار و شيرين فروزان نگاه داشته است.»

همچنين صابر امامی، محمود بشيری، محسن پرويز و محمد مهدوی‌شجاعی در احكامی ديگر از سوی مديرعامل بنياد ادبيات داستانی به عنوان اعضای ستاد برگزاری سمينار ادبيات داستانی انقلاب منصوب شدند.