اجرای طرح «جنگ قرآن» ويژه نوجوانان در مؤسسه طه مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه طه مشهد در راستای فرا رسيدن ماه بهار قرآن اقدام به اجرای طرح «جنگ قرآن» ويژه نوجوانان پس در اين مركز قرآنی با برنامه‌های آموزشی و تفريحی كرده است.

حسين الوندی، مدير مسئول مؤسسه قرآن و عترت طه مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: در راستای فرا رسيدن ماه رمضان مؤسسه قرآنی طه اقدام به اجرای طرح‌های آموزشی با همكاری دفتر تبليغات اسلامی مشهد كرده است.

وی افزود: طرح «جنگ قرآن» يكی از طرح‌های آموزشی، فرهنگی و تفريحی است كه برای نوجوانان پسر اين مؤسسه قرآنی طراحی شده است كه هم‌اكنون نيز در اين مركز قرآنی اجرا می‌شود.

الوندی در ادامه يادآور شد: در اين طرح مسابقات قرآنی، سؤالات قرآنی پيرامون مسائل مختلف آيات قرآن كريم، آموزش مفاهيم برخی از آيات در قالب داستان و مسابقه با استفاده از لوازم كمك آموزشی نوين و به صورت تصويری برگزار می‌شود.

وی ضمن اشاره به استفاده از تجربيان واحد مبلغان كودك و نوجوان دفتر تبليغات اسلامی مشهد يادآور شد: اين دفتر وابسته به حوزه علميه است و برای گروه‌های مختلف سنی مبلغان دينی تربيت كرده است كه حضور اين مبلغان در برنامه‌های ويژه گروه‌های مختلف سنی مؤسسات قرآنی بسيار می‌توان مؤثر باشد.

الوندی در ادامه به برنامه‌های ويژه دختران جوان با همكاری مبلغان اشاره و اظهار كرد: برگزاری گفتمان‌های دينی، مشاوره‌های حضوری در موضوعات مختلف از جمله حجاب و عفاف، آسيب‌شناسی دوران بلوغ و ... از جمله برنامه‌های درنظر گرفته شده در اين جنگ قرآنی است.