نيک‏فر: بهتر از المپيک پکن نتيجه مي‎گيرم

پرتابگر وزنه ايران با يادآوري اينکه در بازي‏هاي المپيک پيشين که در پکن برگزار شد، عملکرد خيلي خوبي نداشت، گفت: به طور حتم در اين دوره از بازي‏ها نتيجه بهتري خواهم گرفت.

امين نيک‎فر که به تازگي وارد دهکده بازي‏هاي المپيک شده است، در جمع خبرنگاران از وضعيت خود ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: شرايط خوبي دارم به ويژه از وقتي وارد دهکده بازي‏ها شده و در جو مسابقات قرار گرفته ام.  در کل از نظر روحي و جسمي آمادگي خوبي دارم.

وي که به خاطر کسب سهميه B پرتاب وزنه در اين دوره از بازي‏هاي المپيک شرکت خواهد داشت، در پاسخ به اين پرسش که "عملکردت در لندن نسبت به المپيک پکن چگونه خواهد بود؟"، گفت: قطعا بهتر از المپيک پکن نتيجه خواهم گرفت. در پکن تمامي پرتاب‏هاي من به خطا رفت اما سعي مي‏کنم اين بار خيلي بهتر کار کنم.

نيک‏فر با يادآوري اينکه رکورد وي 20 متر و 53 سانتي‎متر است، تصريح کرد: اگر قصد مدال آوري داشته باشم بايد بالاي 20 متر پرتاب داشته باشم تا بتوانم مدال‏آور شوم. اميدوارم بتوانم حداقل رکورد خودم را بزنم.

پرتابگر وزنه ايران با تاکيد بر اينکه دراين دوره از بازي‏هاي المپيک رقيبان خوبي دارد، گفت: چهار نفر از حريفان من بالاي 22 متر پرتاب مي‏کنند. من هم بايد تلاش کنم تا پرتاب‏هاي خوبي داشته باشم.

امين نيک‏فر يکي از 10 دووميداني کار المپيکي ايران است. وي رقابت‌هاي خود در بخش پرتاب وزنه بازي‌هاي المپيک را از صبح جمعه آغاز مي‌کند.