آلسون: بوکسور تيمملي ايران بهتر از من بود
سه شنبه 10 مرداد 1391 9:04 PM
آلسون: بوکسور تيمملي ايران بهتر از من بودبوکسور تيم ملي اسپانيا گفت: بايد پس از اين شکست قبول کنم که بوکسور تيم ملي ايران بهتر از من بود. |
|
|
|
|
جاناتان آلسون بوکسور تيم ملي اسپانيا پس از شکست مقابل مهدي طلوتي گفت: متاسفانه روزي قرعه به من خورد که احساس خستگي ميکردم و با اين وضعيت مقابل بوکسور ايراني قرار گرفتم. طلوتي واقعا بوکسور سرعتي بود و مقابل من خيلي خوب کار کرد.
وي افزود: خستگي که داشتم باعث شد نتوانم مقابل حريفم مبارزه کنم. من فقط تلاش ميکردم امتياز زيادي را مقابل وي از دست ندهم و بازي را کنترل کنم. اين را بايد قبول کنم که وي بهتر از من بود. دنبال بهانه نيستم. بوکسور تيم ملي اسپانيا در ادامه گفت: از اين موضوع خيلي خوشحالم که من 21 ساله هستم و اين اولين المپيکي بود که حضور داشتم و تلاش ميکنم در دورههاي بعدي براي تيم ملي کشورم مدال کسب کنم. وي در پاسخ به اين سؤال که نظرت در مورد بوکسور تيم ملي ايران چيست، گفت: در اين وزني که ما مبارزه کرديم وزن بسيار سنگين و دشواري است اما بوکسور ايراني اين توانايي را دارد که به موفقيت برسد. بوکسور تيم ملي اسپانيا در پاسخ به اين سؤال که در اين وزن چه کساني شانس کسب مدال دارند، خاطرنشان کرد: در وهله اول يک بوکسور کوبايي که خيلي مبارزات خوبي از خود به نمايش گذاشته بود شانس کسب قهرماني دارد. پس از آن برزيل و اوکراين نيز از بهترينها هستند اما در اين وزن چيزي قابل پيشبيني نيست. |