مشعل المپيک خاموش و امروز روشن شد


مشعل رقابت‌هاي المپيک لندن يکشنبه شب خاموش شد و با تلاش مسئولان بخش فني بار ديگر صبح روز دوشنبه روشن شد.


به نقل از روزنامه فولکس‌کرانت، مشعل عظيم رقابت‌هاي لندن 2012 در محل ورزشگاه «المپيک پارک»‌که جمعه شب در جريان مراسم افتتاحيه روشن شد،‌ يکشنبه شب بدون دليل خاصي خاموش شد.

براساس آخرين اخبار گزارش شده پس از تلاش مسئولان فني، اين مشعل عظيم به نقطه ديگري از ورزشگاه منتقل شد و از صبح روز دوشنبه(امروز) بارديگر روشن شد.

در اين ارتباط گزارش ‌هاي اوليه حکايت از بي‌اطلاعي مقامات مسئول از علت خاموشي داشت. اما يک مقام مسئول از کميته سازماندهي صبح روز امروز اعلام کرد اين امر به خواست خود کميته برگزاري و بنابه دلايل امنيتي انجام گرفته است.

بروک دويل افزود: هيچ مشکلي غير از مسائل امنيتي در اين زمينه وجود نداشت. پس از 48 ساعت از مراسم افتتاحيه به اين نتيجه رسيديم بهتر است جاي اين مشعل را تغيير دهيم.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.