استادی داشتیم اخلاق درس میداد. یه روز پرسید:آدمی از جسم و روح تشکیل شده. حالا بگید جوهر آدمی چیه؟؟ منم که تازه از خواب پریده بودم گفتم: جوهر آدمی عششقه! کلاس منفجر شد از خنده ولی دم استاده گرم بیرونم نکرد که شکست تحصیلی بخورم!

گلاب به روتون از توالت با کمی تاخیر اومدم بیرون. گودزیلا کوچولومون با صدای بلند داد زد. سلاااام خس ته نبا شیییی!. نیتش بد نبود ولی اون لحظه خووف جلو جمع منو ضایه کرد!

یادش بخیر سوم دبیرستان که بودیم خیلی شلوغ میکردیم یعنی هیچ معلمی دل خوشی از ما نداشت ,یه بار معاون مدرسه اومد به بچه های کلاس گفت,خداوکیلی شلوغ نکنید بچه های کلاس اول از من حساب ببرنیه بار هم رفتیم کلاسهای کانون فرهنگی آموزش طوری آبروداری کردیم که دیگه تو هیچ کدوم از شعبه های استان از دبیرستان ما ثبت نام نشد,یعنی همچین کلاسی بودیم ما

دیشب داشتم زمانه رو میدیدم دو نکته به ذهنم رسید که عرض کنم

اولیش:       

روی سخنم با شماست آقای کارگردان!!! آخه مجبوری وقتی طرف بلد نیست حتی یه سیب زمینی پوست بکنه زوم کنی رو دستش؟!

والا به خدا داشت همشو میکرد پوست

دومیش:

آقای ارغوان عزیز چرا با پیشینه این مرز و بوم بازی میکنی آخه؟

میگه: مرگ چیزیه که دیر و زود داره ولی چون و چرا نداره

خدایا بکش منو راحتم کن

دلم می خواد بدونم اولین کسی که فهمید دهه هشتادیا گودزیلا هستن کی بوده؟ یعنی اصلا یکی از فانتزیام(بقول شما) اینه باید اون دهنشو طلا گرفت.

چند وقت پیش روی نرده های خونمون (برای ابراز وجود و خودنمایی)مثل این بند بازا هستنا داشتم راه می رفتم یهویی پسر خاله کوچیکم (مجید همون گودزیلاهه) اومده منو هول می ده نزدیک بود از ارتفاع 3 متری با سر بیفتم پایین بهش گفتم آخه جوجه با یکی از این شوخی ها بکن که قد و هیکلش 4 برابره خودت نباشه حداقل اگه خواست بیفته بتونی بگیریش... والااااااااا

حالا اینا بکنار دیروز اومدن خونمون.ورودی W.C یه پله مانند کوچولو هست بعد دارم از W.C بر می گردم اومده پشت در قایم شده خواستم پامو بذارم پایین یهو مثل یابو جفتک انداخت خلاصه با صورت خوردم زمین زبونم زیر دندونم گیر کرد پاره شد دماغمم خونریزی کرد فکنم شکست........ روونه بیمارستانمون کرد

واستاده هر هر می خنده بابام اومده می گه بچه این شیطنتا چیه بدو برو پیش مادرت.

مامانش می گه خیر ببینی برو پیش بابات

باباش می گه بچست دیگه اقتضای سنشه

منم گفتم اقتضایه نسلشه عمو       

این آدمم که بکشه بازم باباش می گه اقتضای سنشه

فک و فامیله خشنی داریما (فکنم از زاویرا فرار کرده)

دوستم تعریف میکرد:داداشم میخواست نقاشی بکشه اومده بهم میگه:ناهید من چی بکشم؟

ناهید:یه خونه با درخت!

این بچه خلاقیتش گل کرده خونه و درخت رو کشید ولی خونه رو یکم کج وغناس(قناث,قناص,غناث,غناص)کشیده:)رفته مهد کودک نقاشی رو به مربیش نشون داده!

مربی:چه نقاشی قشنگی کشیدی محمد!

محمد:خواهرم کشیده خونه رو هم کج کشیده تو حالیت نشه!

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :((((

عاقا چند روز پیش ما رو از طرف اداره بوققققق و به صورت کاملا بی سابقه دعوت کردن به جشنی به مناسبت دهه فجر در یک تالار کاملا مجلل از نظر زپرتی بودن

عاقا چشمتون روز بد نبینه اومدن یه چند تا از این آبشارا اون وسط روشن کردن که کل سالن شده بود از دودش افق و همه هم توش محو

لامصبا بعضیا جنبه ی محوینگی نداشتن رفتن بیرون

یه کم که صحنه داشت از افق بودن در می اومد دیدم یه چند عدد دهه هشتادی تو افق این افق ظاهر شدن

اینقده لجم گرفت یعنی اینقده لجم گرفتا می خواستم برم همشونو ظاهر کنم ولی تا به خودم اومدم دیدم اون گودزیلاها افق رو محو کردن رفت

هعععععععععععععععععععععععی یه فرصت محوینگی هم داشتیم از دست رفت

دانشگاه ترم بهمن باید برم,از کنکور تا الان که تو خونه بیکارم ؛ هرروز من ناهار درست میکنم.

الان کم کم دارم تصمیم میگیرم از دانشگاه انصراف بدم؛برم رستوران بزنم:)

مي تونم يه چيزي رو بهت بگم؟ مطمئن باش از ته قلبم ميگم. هميشه از خدا ميخواستم که تو زندگي يه همراه خوب بهم بده. همراهي که هميشه کنارم باشه و من بتونم به راحتي باهاش ارتباط بر قرار کنم. خدا يکي رو بهم داد. همراه من «همراه اوله» مال تو چيه؟

یادمه سوم دبیرستان یه معلم زبان فارسی داشتیم که خیلی خشک و جدی بود. خلاصه به روز نیم ساعت مونده بود به آخر کلاس داشت درس میداد که وسطش پرسید کی میدونه فرق رشد و نمو چیه؟ بعد یه مدت که کسی جواب نداد من به عنوان شاگرد زرنگ کلاس(!!) دستمو بلند کردم. الان جو رو تصور کنید که همه منتظرن ببینن من چی میخوام بگم. خلاصه با حالت کاملا جدی گفتم: "من تو یه کتاب خوندم که نوشته بود رشد و نمو دو تا فرق اساسی دارن، یکیشو همون کتاب ننوشته بود یکیشم الان من یادم رفت" اولش نه معلمه و نه بچه ها هیچکدوم نفهمیدن چی گفتم ولی بعد چند ثانیه کلاس رفت رو هوا و معلم بنده خدا هم فقط سرشو انداخت پایینو از کلاس رفت.

خدا حفظش کنه خیلی معلم با سوادی بود

آخر فیلمای ایرانی رو دیدین آخر همه با هم ازدواج می کنن...

فرق نمی کنه پیر یا جوون خلاصه همه با لباس سفید از فیلم خارج میشن...

اول و وسط فیلم مهم نیس مهم آخرشه که همه خوشبخت میشن...

اصلا هدف از ساختن یه فیلم همینه دیگه...مگه چیه؟...

منم به شما دوستان عزیز به خاطر فیلمای قشنگ و اجتماع پسندی که تولید میشه تبریک می گم..:)))))!!!!!!!!

یه زن ودر نظر بگیرید اگه بچه اش دیر کنه می گه :وای خدا مرگم بده بلایی سرش نیومده باشه تصادف نکرده باشه ندزدیده باشنش.

حالا اگه شوهرشون دیر کنه میگن: معلوم نیست این ذلیل مرده سرش کجا گرمه نکنه سرم هوو اورده و ........

خداییش دنیای باحالیه.مگه نه