پاسخ به:اخبار دانشگاهی (91/05/03)
سه شنبه 3 مرداد 1391 12:14 PMخبرگزاری فارس: آیا این مردم زجر دیده که امتحان خود را در تمام زمینهها به خوبی پس دادهاند شایسته و لایق رسیدگی و توجه درست مسئولین نیستند؟
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، سیدسجاد موسوی عضو شورای واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در دردنامهای خواستار رسیدگی هرچه سریعتر مسئولین به مسئله ریزگردها شد.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
چند روز پیش برای انجام چند کار اداری آماده خروج از خانه شدم، زمانیکه درب حیاط را باز کردم و سرم رو بالا آوردم احساس کردم دنیا جلو چشمام تیره و تار شده ولی هیچ احساس ضعف، سرگیجه یا سردردی نداشتم، تعجب کردم، بعد از چند دقیقه که متوجه سلامت جسمانی خودم شدم به آرامی سرم رو بالا آوردم و نگاهی به انتهای کوچه انداختم ولی چیزی پیدا نبود و همه جا تیره و تار شده بود و بوی عطر غبار محلی! فضا رو معطر کرده بود اونجا بود که به یکباره یاد گزارش هواشناسی شب گذشته افتادم که خیلی آرام و با طمأنینه از ورود سامانه گرد و غبار از کشور دوست و همسایه(عراق) خبر میداد.
سامانه گرد و غبار نواحی غرب و جنوب غرب کشور را تحت تأثیر قرار میدهد. خبری که چند سالی میشود شهروندان این نواحی به ویژه استان خوزستان به آن عادت کردهاند.
آن روز زمانیکه به بانک مورد نظر رسیدم، متوجه شدم درب بانک بسته بوده و تعطیل است. نگاهی به ساعتم انداختم... هنوز تا پایان ساعت اداری چند ساعتی مانده بود... با خودم گفتم عجب سوتی دادم نکنه امروز جمعه بوده یا تعطیلی رسمی دیگهای ... از آقایی که سر صف عابر بانک ایستاده بود پرسیدم: آقا ببخشید بانک چرا تعطیل است؟
با نگاه معناداری بهم گفت: دنیا هم با این گرد و خاک تعطیل است!
تازه فهمیدم که نه روز جمعه است نه روز تعطیل، بلکه باز هم به خاطر گرد و غبار چندصد برابر حد مجاز! ادارات دولتی تعطیل شدهاند. باز هم تدبیر مسئولین با خرد و باهوش دولت، که به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک میکنند. شاید هم فکر کردند که چاره رفع گرد و غبار تعطیلی ادارات است!
آن روز برام جالب بود وقتی میدیدم مردم عادی کوچه و بازار مثل همیشه و البته بنابر اجبار برای تأمین مایحتاج خانواده خودشون، خیابونهای مملو ازگرد و غبار رو ترک نکرده بودند.
بیماریها و امراض ناشی از ریزگردها را به جان میخریدند و در سکوت مسخره و از روی بیعاری مسئولین مربوطه، به کار خود ادامه میدهند (البته ای کاش این مسئولین به اصطلاح محترم فقط سکوت کنند، تا اینکه بخواهند با افاضات مضحک خود بگویند که این گرد و غبارها متبرک بوده و مردم خوزستان و ایلام و کرمانشاه و... خاک متبرک عتبات رو میل میکنند)
آن روز دلم گرفت برای مردمی که هشت سال در سرما و گرما شدید، زیرآتش توپ و خمپاره دشمن بعثی مقاومت کردند، ایستادگی کردند، جانفشانی کردند و الان هم باید در مقابل بیتدبیریها و ناکارآمادگیهای مسئولین کشور باز هم مقاومت کرده و صبر کنند.
دلم گرفت برای پدران و مادرانی که فرزندان خود را به یاد علیاکبر و علیاصغر امامحسین(ع)، یکی پس از دیگری راهی جبههها کرده و جنازههای تکه پاره شده جگرگوشههایشان را تحویل گرفتند و ایکاش همه آن پدر و مادرها جنازههای فرزنداشون را میدیدند، چراکه بعضی از آنها هنوز هم هیچ خبری از یوسفهای گمگشتهشان ندارند...
دلم برای مردمی گرفت که زمانی آسایش و آرامش خودشان را در نبرد با بعثیهای هم قسم شده با غربیها فدا کرده بودند و حالا هم آسایش خود را در مواجهه با بیتدبیری مسئولین کشور (برای مهار ریزگردها گرفته تا مهار گرانیهای افسار گسیخته که امان خانوادههای ضعیف و متوسط جامعه رو بریده) از دست دادهاند.
به راستی آیا این مردم زجر دیده که امتحان خود را در تمام زمینهها به خوبی پس دادهاند شایسته و لایق رسیدگی و توجه درست مسئولین نیستند؟
آیا نباید برای یکبار هم که شده یک اقدام عملی و درخور برای رفع معضل گرد و غباراین استانها انجام دهند؟ مسئولینی که جایگاه خود را مدیون و مرهون خون فرزندان این مرز و بوم هستند.
بهتر است دولت محترم هرچه سریعتر در نشستی مشترک با دولت عراق برای رفع این معضل تکراری و خطرناک تصمیماتی کارشناسی شده بگیرند و اقداماتی عملی انجام دهند.
انتهای پیام/