پاسخ به:راسخون در یک کلمه ......؟؟؟
چهارشنبه 21 تیر 1391 12:21 AM
به عنوان مثال همین پستی که من دارم می زارم حدود 10 دقیقه وقت برد، حالا حساب کنید تو 10 دقیقه چند تا پست کپی پیست میشه ارسال کرد؟
این که میبینید الان دارم تو مباحث شرکت می کنم، علاقه به بحث ها، علاقه به مدیر تالار و کاربر بی وفای باوفا هست.
البته مسئولین قول دادن یه فکری به حال این وضعیت امتیاز دهی بکنن و طبق گفته جناب nikbakht88 باید صبر کرد تا ببینیم با امدن سایت جدید چه اتفاقاتی می افته.
تا باشه از این پاگیر شدنا باشه.
سلام دوست گرامی خودم
به صورت خاص قسمتی از پست شما را گزینش کردم!!
وسطای حرفتون گفتی "همین پست که داری میزاری 10دقیقه وقت برد! " برا من سوال شد اونموقع که اواسط نوشتنتون بوده پس چطوری فهمیدی 10دقیقه وقت برد!!؟
شوخی کردم،کارت درسته داش قدرت. امیدوارم همگی در کنار هم بتوانیم موفق باشیم و سایر کاربران و مدیران هم مثل شما و جناب نیکبخت و آرچیتکت و ...به کار کیفی روی بیاورند
در مورد شرکت تو بحثا که فرمودید، اولاً که شما که ما رو مرام کُش کردید با اینهمه لطفتون
خیلی به سایت جدید امیدوارم، در صحبت هایی هم که با مسئولین راسخون داشتم قول تغییرات اساسی در این ضمینه داده شده! حالا باید منتظر ماند و دید که چه پیش میآید!
و در آخر پاسخ به موضوع تاپیکتون رو به یه پست جداگانه محول میکنم،ضمناً دارم روش فکرم میکنم!
فعلاً