مسابقه طراحی پوستر حج با عنوان «حج و بيداری اسلامی» در البرز برگزار می‌شود

گروه سياسی و اجتماعی: مديركل حج و زيارت استان البرز از برگزاری مسابقه طراحی پوستر حج 91 با عنوان حج و بيداری اسلامی خبر داد.

مرتضی حسينی، مديركل حج و زيارت استان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه البرز، با اعلام اين خبر گفت: شركت تمام هنرمندان در فراخوان آزاد است و هر شركت‌كننده می‌تواند حداكثر پنج اثر را به دبيرخانه اين همايش ارسال كند.

وی افزود: سياست كلی انتخاب آثار بر رعايت اصول كاربردی و نوآوری و خلاقيت استوار شده است و آثار می‌بايست با رويكرد فرهنگ و هنر اسلامی باشد و در آن از نمادها، نشانه‌ها و تصاوير متناسب استفاده شود.

حسينی تصريح كرد: حداكثر بكارگيری زبان بصری و پرهيز از قالب‌های تكراری و كليشه‌ای از ويژگی‌هايی است كه برای آثار ارسالی به مسابقه در نظر گرفته شده است.

مديركل حج و زيارت استان البرز در پايان گفت: علاقه‌مندان تنها تا اول مردادماه فرصت دارند كه آثار خود را ارسال كنند و آثاری كه بعد از زمان تعيين‌شده ارسال شود از دور انتخاب آثار حذف می‌شوند.

گفتنی است، علاقه‌مندان با طراحی و ارسال پوستر به آدرس پست الكترونيكی posterhaj@mashar-haj.com می‌توانند در مسابقه طراحی پوستر حج 91 شركت كنند و اثر منتخب، يك عدد نيم سكه بهار آزادی دریافت خواهد کرد.