انتشار هفدهمين شماره دوهفته‌نامه الكترونيك «باب‌الجواد(ع)»

گروه فضای مجازی: هفدهمين شماره دوهفته‌نامه الكترونيك «باب‌الجواد(ع)» با بخش‌های مختلفی همچون زندگی‌نامه و مناسبت‌نامه به روز شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، هفدمين شماره دو هفته‌نامه شامل بخش‌هايی همچون زندگی‌نامه، دلنوشته، مناسبت‌نامه، داستان، خاطره، حرم‌شناسی شعر، معرفی كتاب و مقاله منتشر شد.

در بخش‌ زندگی‌نامه مطلب دوران حيات حضرت در مدينه به قلم سيدسبحان حسينی، بخش دلنوشته مطلب آدم نمی‌شوم به قلم رها معيری، بخش مناسبت‌نامه مطلب بی تو همه چی تلخه به قلم سحاب رامادان، بخش داستان مطلب حتماً جور می‌كنه به قلم ريحانه همدانی نگارش شده است.

همچنين ريحانه همدانی در بخش خاطره مطلب جوابم بده، ام كلثوم باقری در بخش حرم شناسی مطلب صحن جمهوری اسلامی، محمد جما رنجر در بخش شعر، هوای ابری را نوشته است. همچنين كتاب حافظ و قبله هفتم نوشته مريم كارگرآزاد در اين شماره از دو هفته‌نامه معرفی شده است.

وكالت حلقه ارتباط امام با شيعيان موضوع مقاله‌ای بوده كه در هفدهمين شماره دو هفته نامه الكترونيكی باب الحواد(ع) به كوشش سيد حجت سجادی نگارش شده است.

آيينه نگار، آخرين اخبار و تبليغات از ديگر بخش‌های اين دو هفته‌نامه به شمار می‌رود. همچنين در بخش آيينه نگار پوسترهايی با موضوع حضرت عشق، مولود كعبه، يا هادی، يا زهرا و فاطميه بارگذاری شده است.

در بخشی از مقاله وكالت حلقه ارتباط امام با شيعيان آمده است: پايگاه وكالت مهم‏ترين نقطه‌ای بود كه موقعيت سياسی - اجتماعی شيعه‏ی اماميه را تثبيت می‏كرد. شرايط بحرانی و اختناقی كه عباسيان برای شيعيان فراهم كرده بودند شيعيان را واداشت تا ابزار جديدی را برای ارتباط با شيعيان خود به نام نهاد وكالت جستجو كنند.

همچنين بخشی از شعر هوای ابری:

من حاضرم مانند يك آدم بميرم/عاشق شوم يك لحظه و كم كم بميرم

امشب هوای صورتم ابريست، بايد/در زير باران باشم و نم نم بميرم

حق ميدهی با خود بگويم گاه گاهی/شايد تو ميخواهی كه من از غم بميرم

من حاضرم تسليم چشمان تو باشم/هم در كنارت زنده باشم هم بميرم

ديشب به چشمان سپيدم وعده دادم/وقتی تو ميآيی به بالينم بميرم