شخصيت اسلامی دانش‌آموزان با ارتقای فرهنگ قرآنی شكل می‌گيرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاونت خواهران اتحاديه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی استان همدان گفت: شخصيت اسلامی دانش‌آموزان با ارتقای فرهنگ قرآنی و دينی آنان شكل می‌گيرد.

زينب صنعتی، معاونت خواهران اتحاديه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی استان همدان، در گفت‌و گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان گفت: شخصيت اسلامی دانش‌آموزان با ارتقای فرهنگ قرآنی ـ دينی آنان شكل می‌گيرد.

وی افزود: رسالت انجمن‌های اسلامی نيرو‌سازی و جريان‌سازی است و با توجه به رسالت اول، برای دانش‌آموزانی كه عضو قرارگاه هستند فعاليت‌های فرهنگی بسياری انجام می‌دهيم.

وی اظهار كرد: رسالت دوم جريان‌سازی است كه به دانش‌آموزان مسئوليت می‌دهيم و آنها را وارد جامعه می‌كنيم تا بتوانيم اهدافی را كه داريم توسط اين دانش‌آموزان به جامعه منتقل كنيم.

صنعتی تصريح كرد: در هر‌ جلسه قرارگاه كه برگزار می‌شود به بررسی آيات قرآنی و به بيان مطالب قرآنی پرداخته می‌شود.

وی بيان كرد: در تابستان يك مسابقه قرآنی در‌نظر گرفته‌ايم كه دانش‌آموزان بايد آيات اخلاقی قرآن كريم را حفظ كنند و در پايان به آنها جوايزی اهدا می‌شود.

وی خاطر نشان كرد: برای جذب دانش‌آموزان به فعاليت‌های قرآنی، بايد آنها را نسبت به قرآن و فوايد خواندن آن آگاه كنيم تا به‌وسيله قرآن به بالاترين نقطه در جامعه برسند.