كمك 25 ميليارد ريالی حاميان به ايتام قم

گروه فرهنگ و هنر: حاميان ايتام تحت حمايت كميته امداد استان قم در سال گذشته 25 ميليارد ريال كمك‌های خود را از طريق اين نهاد در اختيار فرزندان يتيم قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، مهدی عسگری، معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد استان قم با اشاره به وجود آيات، روايات و احاديث فراوان درباره رسيدگی به ايتام گفت: كميته امداد استان قم دوهزار و 516 يتيم تحت حمايت دارد كه تاكنون بيش از 11 هزار حامی، حمايت آن‌ها را برعهده گرفته‌اند.

وی با بيان اين مطلب كه كمك‌های حاميان به صورت نقدی و جنسی است افزود: اين افراد نيكوكار در سال گذشته مبلغ 25 ميليارد ريال از طريق اين نهاد به ايتام تحت حمايت خويش كمك‌رسانی كرده‌اند.

عسگری سابقه اين طرح بزرگ و خيرخواهانه را ازسال 1378 بيان و تصريح كرد: با توجه به آموزه‌های دينی و دستورالعمل‌های سازمانی، طرح اكرام طرحی برای ارتقاء معيشت و زندگی ايتام و خانواده‌های ايشان همراه با حفظ عزت نفس و كرامت آن‌هاست.

معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد استان قم عنوان كرد: هر يتيم دارای شناسنامه بوده و هر حامی می‌تواند ماهانه حداقل مبلغ 200 هزار ريال به حساب بانكی آن‌ها تا سن 18 سالگی برای پسران يتيم و تا سن 25 سالگی برای دختران يتيم واريز كند كه ادامه اين حمايت‌ها به شرط تحصيل آن‌ها خواهد بود.