اجرای طرح توانمند‌سازی آحاد مردم در قرائت صحيح قرآن و نماز در ماكو

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن تبليغات اسلامی ماكو از اجرای طرح توانمند‌سازی آحاد مردم در قرائت صحيح قرآن و نماز در اين شهرستان خبر داد.

اسماعيل خيری، مسئول دارالقرآن تبليغات اسلامی ماكو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اعلام اين خبر افزود‌: اين طرح در راستای اجرای برنامه‌های قرآنی و با هدف توانمندسازی آحاد مردم در نحوه قرائت صحيح قرآن و نماز در شهرستان ماكو و بخش‌های تابعه اجرا می‌شود.

خيری تصريح كرد: در اين طرح، 150 نفر از قرآن‌آموزان در اين كلاس‌ها شركت می‌كنند كه از اين تعداد 60 نفر در خانه‌های قرآن روستائی تحت آموزش قرار می‌گيرند.

اين مسئول در ادامه با اشاره به تحقق اعتبار نيم درصدی بودجه قرآنی دستگاه‌های اجرايی گفت: در سال جاری مراكز و مؤسسات قرآنی در مناطق شهری و روستايی ماكو از محل اين اعتبارات تجهيز و تكميل می‌شوند.

وی در ادامه به حمايت تبليغات اسلامی از جلسات خانگی آموزش قرآن كريم اشاره و خاطرنشان كرد: در همين راستا يك جلسه در شهرستان ماكو شناسايی شده است و حمايت‌های لازم از رونق و تعميق اين جلسات نيز از محل اعتبارات نيم درصدی دستگاه‌های اجرايی صورت می‌گيرد.

مسئول دارالقرآن تبليغات اسلامی ماكو، در ادامه با تشريح فعاليت‌های نيمه اول سال جاری تصريح كرد: برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن ويژه سنين پيش‌دبستانی كه در قالب طرح نيم درصدی اجرا می‌شود در راستای آشنايی كودكان با مفاهيم قرآنی برگزار می‌شود.