يكشنبه 21 خرداد 1391 12:08:41             شماره‌ خبر :1026516
طرح ختم قرآن كريم در ناجا اجرا می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: طرح 100 هزار ختم قرآن كريم در ناجا همزمان با سراسر كشور در نيمه شعبان در همدان اجرا می‌شود که ثبت‌ نام اين طرح از 15 رجب آغاز و تا 15 شعبان ادامه دارد.

حميدرضا مرادی، مسئول دارالقرآن و عقيدتی سياسی نيروی انتطامی استان همدان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان گفت: طرح‌ 100 هزار ختم قرآن كريم در ناجا همزمان با سراسر كشور در نيمه شعبان در همدان اجرا می‌شود که ثبت‌ نام اين طرح از 15 رجب آغاز و تا 15 شعبان ادامه دارد.

وی افزود: هدف از اجرای اين طرح ترويج فرهنگ قرآنی، انس و علاقه بيشتر خانواده‌ها و كاركنان ناجا با قرآن كريم است.

مرادی اضافه كرد: در راستای اجرای اين طرح 252 نفر از كاركنان و خانواده‌های ناجا در اين طرح ثبت‌ نام كرده‌اند كه اين تعداد معادل 47 ختم قرآن كريم است.

مسئول دارالقرآن و عقيدتی سياسی نيروی انتطامی استان همدان كرد: در اجرای هر‌چه بهتر اين طرح تبليغات و تراكت‌هايی در بين كاركنان توزيع شده است.