به گزارش خبرگزاری سان، تیم ملی انگلیس یکشنبه شب از ساعت 23.15 به وقت تهران برابر ایتالیا صف آرایی خواهد کرد.

احتمال کشیده شدن این دیدار به وقت‌های اضافه و پنالتی دیوید سیمن را بر آن داشته تا به جو هارت، دروازه‌بان کنونی سه شیرها در این خصوص هشدار دهد. سیمن تنها دروازه‌بان انگلیس است که در ضربه‌های پنالتی در یک تورنمنت توانسته به پیروزی برسد. او در یورو 96 و زمانی که انگلیس توانست اسپانیا را در پنالتی شکست دهد به قهرمان انگلیسی‌ها تبدیل شد.

سیمن در این مورد گفت: دوست دارم جو هارت با رکورد من مساوی کند. زمان آن رسیده که ما بتوانیم در ضربه‌های پنالتی تیمی را شکست دهیم و به مرحله بعد برویم. دوست دارم ایتالیا را در پنالتی شکست دهیم. در واقع دوست دارم در همه چیز پیروز شویم. عبور از مرحله یک چهارم نهایی برابر ایتالیا می‌تواند دستاورد بسیار بزرگی باشد.

اسطوره دروازه‌بانی باشگاه آرسنال تاکید کرد: احساس می‌کنم جو هارت می‌تواند به سطح دروازه‌بانانی مانند گوردون بنکس و پیتر شیلتون برسد. عملکرد او تاکنون بسیار عالی بوده و از این پس نیز می‌تواند پیشرفت کند.