به گزارش خبرگزاری سان، تیم‌های ملی انگلیس و ایتالیا در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 یکشنبه شب و از ساعت 23.15 به وقت تهران با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

پس از دیدار ایتالیا و جمهوری ایرلند، چزاره پرندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا به تمجید از دروسی پرداخت و او را یکی از بهترین‌ها خواند.

دانیله دروسی در این مورد گفت: پرندلی به من گفت که عملکرد خوبی به نمایش گذاشته‌ام و کامل‌ترین بازیکن هستم. به نظر من او اشتباه کرده زیرا کامل‌ترین بازیکن استیون جرارد است.

دروسی و جرارد در دیدار ایتالیا و انگلیس رو در روی یکدیگر خواهند ایستاد. بازیکن باشگاه رم در ادامه گفت: جرارد 10 سال است که اسطوره من است. او یکی از بهترین بازیکنان در دنیا است. جرارد نمونه‌ای از یک هافبک ایده‌آل است و هر بازیکن میانی آرزو دارد مانند او بازی کند. جرارد در تمامیجنگ‌های میانه میدان حضور دارد و به هر سمتی که می‌نگرید او را می‌بینید. در خط دفاع، میانی و حتی در زمان حمله. دوست دارم به سطحی که او در آن بازی می‌کند نزدیک شوم.