پاسخ به:مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون
جمعه 26 خرداد 1391 6:55 PM
واقعا مسخرش رو در آوردین
مگه خودتون نزدین 2 بازی از هر گروه انجام بشه بعد پست زدن رو قفل میکنیــــــــــــــــــــــن؟صحبت خودتون:ین مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست .
مهلت شرکت در مسابقه ، از امروز جمعه 19 خرداد ماه تا جمعه 26 خرداد ماه و پس از انجام دوبازی از هر تیم است .
لذا من از همین جا این مسابقه رو بدلیل اینکه زیر حرفا و قراراتون زدین،تحریم میکنم.
واقعا که ازتون انتظار نمیرفت دکترجان و راسخون عزیز.
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی :
چرا اینقدر عصبانی هستید جانم؟!
توجه بفرمائید ! این زمان ، حداکثر مدت مجاز برای شرکت در این مسابقه بوده است . نه زمان قطعی آن ! وقتی تیمی خارج شدنش از گردونه ی مسابقات محرض شده ، شما دوست عزیز من یا میخواهید در مسابقه شرکت کنید و نام همان تیم را بیاورید که خب بالتبع کار درستی نیست چون تیم مشخص شده و دیگر پیش بینی انجام نداده اید !!! یا این که میخواهید نام از تیم دیگری ببرید که خب امتیازی ندارد ، چون قطعا آن تیم تیم اول حذف شونده نخواهد بود .
ضمنا ، در مسابقات گروهی که با 4 تیم انجام می شود ، اگرتیمی دوبازی از سه بازی کل خود را ببازد به احتمال زیاد حذف خواهد شد . به این امر توجه داشته باشید که این حالت پیش آمده و ما مجبور به بستن مسابقه شدیم.آن هم فقط بدون احتساب فقط 2 بازی از 48 بازی موجود !!! به علاوه ی آن ، ما اگر این تیم مشخص هم نشده بود به هر حال امشب این تاپیک را قفل می کردیم . ولی حالا که مشخص شده ، شما به بنده بفرمائید چه دلیلی وجود دارد که آن را باز بگذاریم ؟؟؟!!!
امیدوارم مورد توجه قرار گیرد . این بدقولی در اجرای مسابقه نبوده دوست گرامی.
سپاس