سه شنبه 09 خرداد 1391 15:59:31             شماره‌ خبر :1019960
نشست برنامه‌ريزی برنامه‌های فرهنگی اعتكاف در داراب برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: سه‌شنبه، 9 خردادماه، نشست برنامه‌ريزی برنامه‌های فرهنگی مراسم معنوی اعتكاف در شهرستان داراب با حضور مسئولان اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام احمد نجفی، رئيس اداره تبليغات اسلامی داراب، سه‌شنبه، 9 خردادماه،‌ در نشست ستاد برنامه‌ريزی برنامه‌های فرهنگی مراسم اعتكاف اين شهرستان گفت: بايد تلاش كنيم تا با برنامه‌ريزی دقيق فرهنگی از فرصت ايام‌البيض در مساجد استفاده بيشتری شود.

وی افزود: برنامه‌ريزی‌ها بايد نوين و با محوريت جوانان انجام شود زيرا بيشترين شركت‌كنندگان در مراسم اعتكاف را جوانان تشكيل می‌دهند.

بنا براين گزارش، مريم معصومی، مدير حوزه علميه خواهران گفت: برنامه‌ريزی‌ها بايد بر اساس نياز روز جامعه و با اولويت و محوريت فعاليت‌های قرآنی و معنوی باشند و از ظرفيت اساتيد برجسته در ايام اعتكاف استفاده شود.

به گزارش ايكنا‌ در اين نشست مقرر شد با هماهنگی و به‌همت اداره تبليغات اسلامی داراب و امور مساجد اين شهرستان در ايام اعتكاف، از معتكفان پذيرايی شود و نسبت به اعزام قاريان قرآن كريم، مداحان اهل بيت(ع)، رصد كردن برنامه‌های فرهنگی مساجد، نهايت اهتمام و همكاری شود.