اخباركوتاه فرهنگي
سه شنبه 9 خرداد 1391 3:34 PM
|
رئيس انجمن نقد ادبي ايران معرفي شد نصراله امامي استاد نمونه كشور در سال 1378 به عنوان رئيس جديد هيأت مديره انجمن علمي نقد ادبي ايران انتخاب شد. به گزارش مهر، مجمع عمومي انجمن علمي نقد ادبي ايران يكشنبه گذشته با حضور جمعي از اعضاي اين انجمن در سالن علامه جعفري دانشكده علوم انساني دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد. دستور كار مجمع عمومي ديروز تعيين اعضاي جديد هيأت مديره بود. اين انجمن 71 عضو دارد و با توجه به شركت 51 نفر كه از نصف + يك عضو بيشتر بود، مجمع عمومي به حد نصاب رسيد و رسميت يافت. منتخبي از ديوان اشعار حضرت امام خميني(ره) در آلبوم موسيقي«زاده عشق» آلبوم موسيقايي«زاده عشق» به مناسبت بيست و سومين سالروز ارتحال ملكوتي حضرت امام خميني(ره) و همزماني با ولات حضرت علي(ع) از سوي مركز موسيقي حوزه هنري منتشر شد. به گزارش پايگاه خبري حوزه هنري، دراين آلبوم موسيقايي كه 10 قطعه آن منتخبي از ديوان اشعار حضرت امام خميني(ره) است، قطعات صاحب نظر، بسكن، ميلادگل، خم ابرو، عاشق روي تو، بهار جان، گل رخان، زاده عشق، رهبر دل، دل آشفته و قطعه هواي كوي شيرين با شعري از علي معلم با موسيقي و صداي سيدجلالالدين محمديان براي علاقهمندان عرضه شده است. شوراي عالي سينما امروز تشكيل جلسه ميدهد شوراي عالي سينما امروز 9 خردادماه تشكيل جلسه ميدهد. بابك خانيان، در گفت وگويي باايسنا،با اعلام اين خبر گفت: در جلسه هفته گذشته شوراي عالي سينما، رئيس جمهوري قرار برگزاري جلسه شورا در روز سهشنبه اين هفته را گذاشتند. بنابراين اگر وضعيت خاصي براي وي ايجاد نشود. سهشنبه اين هفته جلسه خواهيم داشت. وي همچنين درباره دستور جلسه آينده شوراي عالي سينما بيان كرد: در اين جلسه قرار است مباحث مربوط به طرح ساماندهي صنوف سينمايي ادامه پيدا كند. همچنين ابلاغ مصوبات جلسه قبل و بحث توسعه زير ساختهاي سينمايي از مباحثي است كه براي طرح در اين جلسه برنامهريزي شده است. نمايشگاه عكس «خانه در آتش» در موزه شهدا گشايش يافت نمايشگاه عكس خانه در آتش حاوي 200 عكس برگزيده از بيش از 3000 عكس مربوط به مناطق بمباران شده دفاع مقدس در موزه شهدا گشايش يافت. به گزارش فارس، نمايشگاه عكس خانه در آتش حاوي 200 عكس برگزيده از 3248 عكس مربوط به تصاوير مناطق بمباران شده 8 سال دفاع مقدس صبح ديروز با حضور سردار محسن انصاري قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران و سرپرست معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي اين بنياد، مديران كل پژوهش و ارتباطات بنياد شهيد و جمعي از عكاسان و جانبازان دفاع مقدس در موزه شهدا برگزار شد. «پرواز بر فراز بالهاي خيال» در سينماتك موزه هنرهاي معاصر نمايش فيلم«پرواز بر فراز بالهاي خيال» به كارگرداني منوچهر طياب همراه با جلسه نقد و بررسي اين فيلم چهارشنبه 10 خرداد ساعت 16و30دقيقه در سالن سينما تك موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار ميشود. به گزارش روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر تهران، فيلم«پرواز بر فراز بالهاي خيال» با موضع علياكبر صنعتي هنرمند مجسمه ساز، محصول سال 1385 به مدت 45 دقيقه در سالن سينماتك موزه هنرهاي معاصر تهران به نمايش در ميآيد. همچنين بعد از نمايش فيلم جلسه نقد و بررسي اين فيلم با حضور سعيد قطبي زاده از منتقدان سينما برگزار ميشود. برگزاري همايش درويش عبدالمجيد طالقاني در دوسالانه خوشنويسي همايش بزرگداشت زندهياد درويش عبدالمجيد طالقاني در دومين دوسالانه بينالمللي خوشنويسي ايران سهشنبه 9 خرداد در قزوين برگزار ميشود. به گزارش روابط عمومي مركز هنرهاي تجسمي، دومين سالانه بينالمللي خوشنويسي ايران با گراميداشت درويش عبدالمجيد طالقاني برگزار شده است كه همايش اين خوشنويس تاثيرگذار، ساعت 10و30دقيقه سهشنبه 9 خرداد در«سراي سعدالسلطنه»قزوين برگزار ميشود. در دومين دوسالانه بينالمللي خوشنويسي ايران آثاري نيز از درويش عبدالمجيد طالقاني به نمايش گذاشته شده است. دومين دوسالانه بينالمللي خوشنويسي ايران تا 18 خرداد در قزوين ادامه داد. نقاشي نوستالژيها در گالري اثر سرويس فرهنگي، هنري: نشست رسانهاي برگزاري نمايشگاه آثار نقاشي قاسم حاجيزاده هنرمندايراني مقيم پاريس، ديروز در گالرياثر برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما ،وي در اين نشست گفت: من خود را نقاش نوستالژيست ميدانم يعني كسي كه نوستالژيها را نقاشي ميكند و در آنها غم مطبوعي نهفته است.وي افزود: من بيشتر از روي عكسهاي قديمي كه حس نوستالژي را در من زنده كند نقاشي ميكنم. البته مجموعه نقاشيهايي هم دارم كه طبيعت را به تصوير كشيدهاند.حاجي زاده با بيان اينكه نقاشي حرفهاي را با آثار آبستره آغاز كرده است، گفت: محسن وزيري از معلمان هنرستان بود كه تاثير زيادي روي من گذاشت اما كسي كه مرا به سوي نقاشي فيگوراتيو هدايت كرد، اردشير محصص بود. حاجيزاده، برگزاري نمايشگاه آثارش در گالري اثر را آغاز بازگشت هميشگياش به ايران دانست و گفت: آتليهاي در پاريس دارم كه پر از تابلو است و همه آنها را براي نمايش در ايران كشيدهام. قصد دارم بنيادي تاسيس كنم كه ضمن نمايش آثار هنرمندان ديگر در آن، آثار من هم در آن به صورت دائمي به نمايش در آيد. آثار حاجيزاده تا 17 خرداد در گالرياثر واقع در خيابان ايرانشهر، روبروي خانه هنرمندان، خيابان بارفروشان شماره 16 به نمايش در مي آيد. آغاز بهكار دبيرخانه دائمي جشنواره فيلم كوتاه ديني «رويش» دبيرخانه دائمي جشنواره فيلم كوتاه ديني «رويش» در سازمان توسعه سينمايي سوره آغاز به كار كرد. به گزارش پايگاه خبري حوزه هنري، هشتمين جشنواره فيلم كوتاه ديني «رويش» به دبيري سهيل جهان بيگلري مديرعامل سازمان توسعه سينمايي سوره، پاييز امسال در مشهد مقدس برگزار ميشود. با آغاز بهكار رسمي دبيرخانه دائمي اين جشنواره در سازمان توسعه سينمايي سوره حوزه هنري، علاقهمندان براي شركت در جشنواره ميتوانند آثار خود را از اول تير و پس از انتشار فراخوان جشنواره به دبيرخانه تحويل دهند.احياي سينماي ديني و توجه به ترويج اخلاق و مفاهيم معنوي در قالب فيلم كوتاه از اهداف جشنواره فيلم «رويش» است. بخش بيداري اسلامي كه سال گذشته در هفتمين جشنواره «رويش» مورد توجه قرار گرفت، امسال هم يكي از بخشهاي اصلي اين جشنواره است. دبيرخانه دائمي هشتمين جشنواره فيلم كوتاه ديني «رويش» در خيابان حافظ، تقاطع سميه، ساختمان حوزه هنري، طبقه چهارم واقع است. |