سه شنبه 09 خرداد 1391 14:16:41             شماره‌ خبر :1019663
برترين‌های مسابقات سراسری قرآن اردن تجليل شدند

گروه بين‌الملل: نفرات برتر شانزدهمين دوره مسابقات سراسری حفظ قرآن «شيخ عبدالله علی المطوع» اردن ديروز، هشتم خرداد‌ماه، طی مراسمی در «امان»، پايتخت اين كشور، تجليل شدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «الدستور» چاپ اردن، اين مراسم به همت انجمن «محافظت از قرآن» اردن و با حضور نفرات برتر مسابقات سالانه حفظ قرآن شيخ عبدالله علی المطوع برگزار شد.

شركت‌كنندگان در اين رقابت كه در شش سطح برگزار شد، 5257 تن از فعالان قرآنی دختر و پسر اردن بودند كه در پايان 3767 تن به عنوان نفرات برتر برگزيده و معرفی شدند.

در ابتدای مراسم تجليل از نفرات برتر اين دوره از رقابت‌ها، محمد المجالی، نايب‌رئيس انجمن محافظت از قرآن اردن طی سخنانی، نقش اين انجمن، رشته‌ها و مراكز وابسته به آن را در زمينه آموزش و حفظ قرآن تبيين كرد.

قرائت آياتی از قرآن توسط تعدادی از برترين‌های مسابقه قرآن شيخ عبدالله المطوع، اجرای سرود و نمايش فيلمی از توليدات انجمن حفظ قرآن اردن درباره زندگی شيخ عبدالله المطوع از برنامه‌های مراسم بود.

در پايان اين مراسم علاوه بر اهدای جوايز به برترين‌های رقابت قرآنی شيخ عبدالله المطوع، لوح‌های تقدير به تعدادی از فعالان قرآنی اردن و ديگر حاضران اهدا شد.