سلااااااام داش صادق گل خوبی 

حالم خوب نیست و مسافرت و اینا رو بهونه کردم واسه اینکه کلاس رو بپیچونم،ولی خانم معلم نگفت واسه دور هم بودنه فکر کردم طرح جبران تنبلی ماست ، کمپوت آناناس بیار ، پولکی رو نمیدونم چیه ولی بیار ،به اون دیگه بالش سفت نمیگن میگن پاره آجر دادا خوب اونم بیار ، دلت از من پورسسسسسسس ؟؟؟؟چه باحال انقد لهجه اصفهانی دوس دارم یه جمله ی باحال شنیدم که میگه دوستی ها ی ماندگار از دل دعوا و درگیری بیرون میاد واسه همین این عکسو گذاشتم که همچین سفت و محکم و پایدار باهات دوست بشم خخخخ :))))(این تصویر آخرو میگم)

سلام امیدوارم خدا عافیت و سلامت رو به کاربر گل گلیمون-کاربر سلامت-برگردونه تا دیگه کلاسا رو مفت و مجانی دودر نکنه

اِاِاِاِاِاِ؟حالا که لهجه ما را دوست داری،گز و پولکی که گفتم سوغاتی های اصفهانه.گز رو فکر کنم دیگه بدونی و پولکی هم یه جور شیرینیه که به همراهه چایی میل میشه(به جای قند)

و در مورد بالش:زحمت نکش راسش یه چند تایی بالش محکم با تراکم بالا توی خونه ی ما هست که هرچی زور میزنم نمیتونم از شرشون خلاص شم.شاید به این نحو بشه از شرشون خلاصی یافت.شرط میبندم اگه یواشکی برشون دارم و بجاشون آجر بذارم کسی متوجه نمیشه،از بس اینا سفتن.حالا در کل مختارید.اگه آجر دارید گوشه خونتون که من اینا رو به نیش نکشم بیارم تا اونجا بهتره تازه آجر جا دست هم داره بیشتر در این مورد به کار میاد...