سلام

از همه دوستانی که فکر کردند بهشون توهین کردم معذرت میخوام.قصد این کار را نداشتم،شاید لفظ نامناسبم بخاطر نابلدی در استفاده و پیدا کردن کلمات مناسب بوده باشه.
من دیگه اینچنین نظرهایی را نمیدم،چون میبینم با برخی واکنش های بی انصافانه مواجه میشه و...

ضمناً فعلاً وقت و حوصله شرکت در این بحث ها رو ندارم و اگر وقتی پیدا بشه صرف انجام فعالیت های مثمرتر میکنم...

روز خوش

سلام و خداقوت

قبلنا اینقدر حساس نبودید. یه حرفی زدید که مشخص بود منظور بدی نداشتید و دوستان راسخونی در جواب، از ادبیات طنز آمیز استفاده کردند که زیاد ناراحت نشید. انشاالله که کدورتی نیست و شما همچنان بی وفای منتقد سایت باقی بمانید. منتظریم دوره خدمتتون تموم بشه و باز هم انتقادات اساسی را از نو شروع کنید.

تا اون موقع

کاربر بیوفا سلام و عرض ادب 

راستش هر چی حرف قشنگ بود کاربر طهمورث عزیز گفتن اگه بقول شما واکنش  بی انصافانه ایی شده  فقط و فقط از طرف من بوده  با اون پست طنزی که گذاشتم شاید نباید همه چیزو به شوخی بگیرم شاید بعضی وقتها باید به حس و حال طرف هم نگاه کرد و باهاش شوخی کرد از شما عذر خواهی میکنم و امیدوارم از من و از ما دلخور نشده باشید مطمئنا کسی دوست نداره وقتشو به بطالت بگذرونه هر کسی به طریقی که براش مهمه وقتشو هدر میده ماهم این مدلی، نه که غم ندارم نه که درد و دل نداشته باشم و  نه که غصه دلمو پاره نکرده باشه نه بخدا، اگه از خودم و زندگیم بگم که...بیخیال بچه که بودم بچه بودم بزرگ که شدم بزرگ که نشدم هیچ دیگه همون بچه هم نیستم پس اون حرف منو بذارید به حساب بچگی من

یا حق