پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 17 مهر 1391 1:50 AMسلام
چه حس خوبی بود بعد از گذاشتن 3 پستی که محل سکونت اصفهان بود ؛ همدانی هم پیدا شد ؛ جناب نیکبخت رو هم میکشونم اینجا؛ ما هم میشیم 3 تا
مدیر محترم تالار در حال حاضر مشارکتی از جانب شما در تالار ... ندیدم ؛ اونوقت عرض میکنید که از شدت رفت و آمد زیاد مدیران محترم فرصت اینکارو ندارید که تالار گفتگو بیاید
شما که اقدامی نمکنید ؛ پس خودم دست به کار میشم و از قدرت سمج بودن استفاده میکنم و دوستان راسخونی رو به اینجا میکشونم
من این تاپیکم رو خیلی دوست داشتم و همه یه دونه جمله رو ساختند و کار شاخی که انجام دادم این بود که در تاپیک روابط عمومی و پل ارتباطی شما با مسئول انجمن ها ؛ ازشون خواستم که جمله بسازند و یه جورایی تبلیغات انجام میدادم
نهایتش اینکه میگن جناب architect0811 دیوونست ؛ که خیالی نیست
خدانگهدار تا فردا آخه داره افسانه دونگ یی رو نشون میده تازه فکر نکنم فردا بتونم بیام آخه اون مشق هایی رو که گفته بودم انجام ندادم و خلاصه اینکه درست بشو نیستم و همه کارامو باید سر بزنگاه انجام بدم
البته امروزم 8 صبح پشت در کلاس بودم که استاد گرامی تشریف نیاوردند ؛ قدیما از این موضوع به دلیل خوابم ناراحت میشدم اما امروز خیلیم خوشحال شدم چون بلافاصله به طرف سایت دانشگاه و از اونجا به راسخون اومدم
ببخشید کلا تو ذاتمه چرت و پرت زیاد میگم و خدا نکنه تعریف کردنم گل کنه
با اجازه چون نصف فیلمو داد
...........................................
سلام
شما از کجا می دونید که جناب نیکبخت همدانی هستند؟!
همانطور که قبلا هم عرض کردم به دلیل حضور گسترده
امید است جناب نیکبخت هم ما رو قابل بدونند و به این تالار بیایند.
در پناه حق