پیشنهاد می کنم که تکلیف تالار گفتگوی آزاد را مشخص کنید

تا ما بدونیم که مدیرش کی هست چون بعضی از کاربرا برای همه پستها نظرات مدیریتی میدهند

من حس خوبی ندارم که یک کاربر شبیه خودم برای مطالبم نظر بده

مدیر عزیز نیکبخت اگر نیست نرگس منتظر مدیرت را انجام دهند جناب آرچیتکت دخالت نکنند

یا هم کلا جناب آرچیتکت رو بزارین مدیر ویا هم زیاد در امور دخالت نکنند

خلاصه از این وضعیت بیاد بیرون

با سلام خدمت شما دوست عزیز

اتفاقا قبلا هم یکی از دوستاتون به من گفتن شما که مدیر نیستید پس چرا در کار جناب نیکبخت دخالت میکنید ؟

من هم به عرضشون رسوندم که جناب نیکبخت خودشون از من خواستن که در نبودشون در مدیریت  تالار گفتگوی آزاد و همچنین اقتصاد همکاری لازم رو با ایشون داشته باشم

این هم یه کوچولو از فرمایشات ایشون ؛ فرمایشات اصلیشون هم به ایمیل بنده ارسال شده

همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.

البته این رو هم بگم که برای خودم هم تذکر و نظر به تاپیک های کاربران حس خوبی ایجاد نمیکنه و هر لحظه منتظر اعتراضشون همچون شما و دوستتون که به حق هم است هستم

و مدیریت تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد همچنان به عهده ی خود جناب نیکبخت میباشد و سرکار منتظر در کارهای مدیریتی از قبیل ویژه کردن تاپیک ها ؛ امتیاز دهی ؛ حذف و غیر فعال کردن تاپیک ها با ایشان همکاری میکنند .

در ضمن اینم بگم که بنده به هیچ عنوان اجازه ی دخالت در اموری که به من مرتبط نیست رو نمیدم و نخواهم داد  و به عرض جناب نیکبخت هم رسوندم که به هیچ عنوان تمایلی برای مدیریت تالار گفتگو ی آزاد ندارم و با عرض شرمندگی باید تا بازگشت دو.باره ی ایشون منو تحمل کنید

سوالی بود در خدمتم

مشکل بیشتر رو همین تحمل نکردن هست چون صبرم تموم شد اعتراض کردم بازم خوب ولی با وجود نرگس منتظر پیشنهاد می کنم کمتر دخالت کنید

دوستانه بگم چون پاسخ های شما پختگی لازم را ندارند

با تشکر