سلام بر تمامی دوستان

در این شب پر برکت (شب قدر)و دراین  ماه پر برکت رمضان می خواهیم قسمتی دیگر از دعای کمیل را با هم بخوانیم ، از همگی شما در این شب با عظمت می خواهم که برای فرج آقا امام زمان(عج) و شفای بیماران دعا کنید.

اِلهى وَسَيِّدى فَاَسْئَلُكَ بِالْقُدْرَةِ الَّتى قَدَّرْتَها، وَبِالْقَضِيَّةِ الَّتى
اى معبود من و اى آقاى من بحق آن نيرويى كه مقدرش كردى و به فرمانى كه مسلمش كردى
حَتَمْتَها وَحَكَمْتَها، وَغَلَبْتَ مَنْ عَلَيْهِ اَجْرَيْتَها، اَنْ تَهَبَ لى فى هذِهِ اللَّيْلَةِ
و صادر فرمودى و بر هر كس آن را اجرا كردى مسلط گشتى از تو مى خواهم كه ببخشى بر من در اين شب و
وَفى هذِهِ السّاعَةِ،كُلَّ جُرْم اَجْرَمْتُهُ،وَكُلَّ ذَنْب اَذْنَبْتُهُ،وَكُلَّ قَبِيح اَسْرَرْتُهُ،
در اين ساعت هر جرمى را كه مرتكب شده ام و هر گناهى را كه از من سرزده و هر كار زشتى را كه پنهان كرده ام
وَكُلَّ جَهْل عَمِلْتُهُ، كَتَمْتُهُ اَوْ اَعْلَنْتُهُ، اَخْفَيْتُهُ اَوْ اَظْهَرْتُهُ، وَكُلَّ سَيِّئَة اَمَرْتَ
و هر نادانى كه كردم چه كتمان كردم و چه آشكار چه پنهان كردم و چه در عيان و هر كار بدى را كه به نويسندگان گراميت
بِاِثْباتِهَا الْكِرامَ الْكاتِبينَ، اَلَّذينَ وَكَّلْتَهُمْ بِحِفْظِ ما يَكُونُ مِنّى، وَجَعَلْتَهُمْ
دستور يادداشت كردنش را دادى همان نويسندگانى كه آنها را موكل بر ثبت اعمال من كردى و آنها را
شُهُوداً عَلَىَّ مَعَ جَوارِحى،وَكُنْتَ اَنْتَ الرَّقيبَ عَلَىَّ مِنْ وَرآئِهِمْ،وَالشّاهِدَ
به ضميمه اعضا و جوارحم گواه بر من كردى و اضافه بر آنها خودت نيز مراقب من بودى و گواه اعمالى بودى
لِما خَفِىَ عَنْهُمْ، وَبِرَحْمَتِكَ اَخْفَيْتَهُ، وَبِفَضْلِكَ سَتَرْتَهُ، وَاَنْ تُوَفِّرَ حَظّى
كه از ايشان پنهان مى ماند وبه واسطه رحمتت بود كه آنها را پنهان داشتى و از روى فضل خود پوشاندى و نيز بهره ام را سرشار گردانى
مِنْ كُلِّ خَيْر اَنْزَلْتَهُ، اَوْ اِحْسان فَضَّلْتَهُ، اَوْ بِرٍّ نَشَرْتَهُ، اَوْ رِزْق بَسَطْتَهُ، اَوْ
از هر خيرى كه فرو ريزى يا احسانى كه بفرمايى يا نيكيهايى كه پخش كنى يا رزقى كه بگسترانى يا
ذَنْب تَغْفِرُهُ، اَوْ خَطَأ تَسْتُرُهُ
گناهى كه بيامرزى يا خطايى كه بپوشانى