سلام خدمت تمامی دوستان راسخونی

امشب شب دومی است که می خواهیم در این ماه مبارک و در این شب ها قسمتی از دعای کمیل را بخوانیم و حداقل سعی کنیم به معنی اون هم توجه کنیم. نمی خواهم زیاد مطلبم طولانی بشه ، پس توجه شما را به خواندن قسمتی از این دعا جلب می کنم.

اَللّـهُمَّ اغْفِرْلِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَيِّرُ النِّعَمَ، اَللّـهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى
خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه نعمت ها را تغيير دهد خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه از (اجابت)
تَحْبِسُ الدُّعآءَ، اَللّـهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاءَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْلى
دعا جلوگيرى كند خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه بلا نازل كند خدايا بيامرز برايم
كُلَّ ذَنْب اَذْنَبْتُهُ، وَكُلَّ خَطيئَة اَخْطَاْتُها، اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَيْكَ بِذِكْرِكَ،
هر گناهى كه كرده ام و هر خطايى كه از من سر زده خدايا من به سوى تو تقرّب جويم بوسيله ذكر تو
وَاَسْتَشْفِعُ بِكَ اِلى نَفْسِكَ، وَاَسْئَلُكَ بِجُودِكَ اَنْ تُدْنِيَنى مِنْ قُرْبِكَ، وَاَنْ
و شفيع آورم بدرگاهت خودت را و به جود و كرمت از تو مى خواهم كه مرا به مقام قرب خويش نزديك سازى
تُوزِعَنى شُكْرَكَ، وَاَنْ تُلْهِمَنى ذِكْرَكَ، اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ سُؤالَ خاضِع
و شكرت را بر من روزى كنى و ذكر خود را به من الهام كنى خدايا از تو درخواست مى كنم درخواست شخص فروتن
مُتَذَلِّل خاشِع، اَنْ تُسامِحَنى وَتَرْحَمَنى، وَتَجْعَلَنى بِقَسْمِكَ راضِياً قانِعاً،
خوار ترسان كه بر من آسان گيرى و به من رحم كنى و مرا به آنچه برايم قسمت كرده اى راضى و قانعم سازى
وَفى جَميعِ الاَْحْوالِ مُتَواضِعاً، اَللّـهُمَّ وَاَسْئَلُكَ سُؤالَ مَنِ اشْتَدَّتْ فاقَتُهُ،
و در تمام حالات فروتنم كنى خدايا از تو درخواست كنم درخواست كسى كه سخت فقير و بى چيز شده
وَاَنْزَلَ بِكَ عِنْدَ الشَّدآئِدِ حاجَتَهُ، وَ عَظُمَ فيما عِنْدَكَ رَغْبَتُهُ،
و خواسته اش را هنگام سختيها پيش تو آورده و اميدش بدانچه نزد توست بزرگ است