ابوالفضل خليلی:
رسالت قاری انتقال مفهوم آيات قرآن به مستمع است

گروه فعاليت‌های قرآنی: نفر اول رشته قرائت تحقيق هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی كشور با اشاره به اينكه رسالت قاری قرآن انتقال مفاهيم والای آيات قرآن به مستمعان است، تأكيد كرد: تمام تلاش خودم را برای اجرای اين رسالت به كار خواهم گرفت.

ابوالفضل خليلی، نفر اول رشته قرائت تحقيق هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌‌های علوم پزشكی كشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: در هر جشنواره‌ای از سطوح بالا گرفته تا پايين‌ترين سطح آن، هم نقاط قوت وجود دارد و هم نقاط ضعف و اين امری بديهی است.

وی افزود: خوشبختانه سطح مسابقات جشنواره هفدهم دانشگاه‌های علوم پزشكی در رشته قرائت تحقيق مطلوب بود به طوری كه اختلاف امتياز نفر اول با ساير نفرات بسيار اندك بود و اين امر نشان‌دهنده برنامه‌ريزی‌های خوب مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت درگذشته بوده است.

نفر اول هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در رشته قرائت تحقيق تصريح كرد: خوشبختانه وزارت بهداشت در زمينه فعاليت‌های قرآنی بسيار پركار و پر تلاش ظاهر شده است و اين امر برای همه افرادی كه در زمينه‌های قرآنی دارای فعاليت هستند واضح و روشن است.

خليلی در ادامه با اشاره به اينكه با كسب رتبه برتر اين مسابقات جواز حضور در جشنواره ملی قرآن دانشجويان را به دست آورده است، گفت: تمام تلاش من اين است كه بتوانم در اين جشنواره نيز حضوری قوی و مؤثری داشته باشم.

وی در ادامه به بحث آشنايی خود با قرآن اشاره و اظهار كرد: فعاليت در عرصه قرآن را از سه سالگی و با حفظ سوره‌های كوچك قرآن آغاز كردم كه در اين راه كمك‌های مادرم بسيار تأثيرگذار بود و پس از آن با گوش دادن به تلاوت‌های زيبای بزرگان قرائت قرآن، گرايش بيشتری به سمت قرائت قرآن پيدا كردم.

ابوالفضل خليلی گفت: كار حرفه‌ای خودم را از سال اول مقطع راهنمايی شروع و كار آموزش را زير نظر استاد سرشوق در اصفهان آغاز كردم، كم كم با گوش كردن تلاوت‌های بيشتر از قراء برجسته همچون شحات محمد انور به كار خودم ادامه دادم و نغمات را ياد گرفتم و به صورت حرفه‌ای كار قرآن را آغاز كردم.

نفر اول جشنواره قرآن دانشجويان علوم پزشكی افزود: اولين چيزی كه باعث شد من گرايش به سمت قرآن پيدا كنم در درجه اول لطف خدا بود و پس از آن نيز كمك‌های پدر و مادرم، كه با تشويق‌هايشان من را به سمت قرآن سوق دادند و خدا را شكر كه توانستم به موفقيت برسم.

وی افزود: قرائت قرآن كريم رسالت بسيار سنگينی است به اين دليل كه در درجه اول خود قاری بايد بفهمد كه دارد چه كلامی را تلاوت می‌كند و پس از آن علاوه بر آگاهی از معنای ظاهری قرآن بتواند مفاهيم و معانی والای قرآن كريم را به مخاطب نيز انتقال دهد. من هميشه اين دغدغه را داشته‌ام كه آيا می‌توانم مفهوم آيات تلاوت شده را به مستمعين انتقال دهم يا خير.

ابوالفضل خليلی در پايان خاطرنشان كرد: قرآن در جای جای زندگی من اثر دارد و در تك تك اتفاقات زندگی خودم نقش قرآن را به وضوح می‌بينم و اين اغراق نيست. اين امر را اطرافيان من نيز درك كرده‌اند و اگر توانسته‌ام موفقيتی را در هر زمينه‌ای از زندگی كسب كنم مطمئناً به بركت انس با قرآن بوده است.