شنبه 06 خرداد 1391 11:07:02             شماره‌ خبر :1016230
مردم استان يزد هتك حرمت امام هادی(ع) را محكوم كردند

گروه سیاسی و اجتماعی: مردم دارالعباده يزد با برگزاری راهپيمايی بعد از اقامه نماز جمعه، هتک حرمت به ساحت حضرت امام هادی(ع) را محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه يزد، مراسم راهپیمایی به‌منظور محكوم کردن هتک حرمت به ساحت امام هادی(ع) با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، بعد از اقامه نماز عبادی ـ سياسی جمعه از مسجد ملا اسماعيل تا مسجد ريگ در خيايان قيام یزد برگزار شد.

مردم ولايت‌مدار يزد در حالی كه با خود دست‌نوشته‌ها، پلاكاردها و پرچم‌های عزا حمل می‌كردند اين اهانت را به امام زمان(عج) تسليت گفته و خواستار برخورد با عوامل آن شدند‌.

در اين مراسم هيئات عزاداری يزد در صفوفی منظم در طول مسير راهپيمای به عزاداری و سوگواری پرداختند و در پايان مراسم بيانيه‌ای در محكوميت اين جنايت قرائت شد.