جمعه 05 خرداد 1391 13:30:35             شماره‌ خبر :1015640
فعاليت‌های قرآنی كردستان در سال جاری توسعه می‌يابد

گروه فعاليت های قرآنی: مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان گفت: فعاليت‌های قرآنی اداره كل از لحاظ كمی و كيفی در سال جاری افزايش محسوسی می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام مسعود صفی‌ياری، مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان روز پنج شنبه چهارم خردادماه در ديدار با جمعی از فعالان قرآنی شهرستان كامياران اظهار كرد: در سال جاری فعاليت‌های قرآنی اداره كل از لحاظ كمی و كيفی افزايش محسوسی يافته و مردم استان به‌زودی از برنامه‌های پيش بينی شده قرآنی در عرصه‌های مختلف بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به اهميت قرآن‌آموزی و قرآن‌محوری در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی انسان افزود: توسعه فعاليت‌های قرآنی در عرصه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی، مقدمه ضروری و مسير اساسی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است.

حجت‌الاسلام صفی‌ياری بر لزوم استفاده از مفاهيم و آموزه‌های قرآن كه در جهت هدايت انسان نازل شده است، نقش آيات قرآن در بيداری اسلامی در سرزمين های اسلامی تأكيد كرد و يادآور شد: توجه به فعاليت‌های قرآنی و فرهنگی جامعه را بيمه می‌كند.

در اين ديدار هر يك از فعالان قرآنی به بيان ديدگاه‌ها و نظرات خويش در خصوص چگونگی فعاليت‌های قرآنی در كامياران پرداختند و مديركل نيز به سوالات آنان پاسخ داد.