جمعه 05 خرداد 1391 09:44:11             شماره‌ خبر :1015991
فيلمنامه «فرزندان خضر» در مرحله نگارش

گروه هنر: «فرزندان خضر» كه هم‌اكنون در مرحله نگارش قرار دارد در گروه فيلم و سريال شبكه دوم سيما تهيه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی شبكه دوم سيما، «فرزندان خضر» عنوان مجموعه‌ای است كه قرار است در گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما تهيه و توليد شود.

اين سريال فعلاً در مرحله نگارش قرار دارد و كامبوزيا پرتوی نويسندگی آن را برعهده دارد. در خلاصه داستان «فرزندان خضر» آمده است: در اوايل جنگ تحميلی يك آسايشگاه كودكان بی‌سرپرست توسط هواپيماهای بعثی بمباران و اين كودكان به همراه مربی‌های‌شان آواره می‌شوند.

اين گروه سعی می‌كنند از فضای جنگ دور شوند و به يك مكان دور می‌روند. آنها در يك مكان نامعلوم گم می‌شوند و مجبورند كه برای ادامه زندگی، اجتماعی كوچك تشكيل دهند. بعد از مدتی همان مشكلات دنيای بزرگتر برای آنها هم اتفاق می‌افتد و دوستی، دشمنی، اختلاف سليقه و ... باعث می‌شود تا بچه‌ها و مربی‌های‌شان درگير موضوعاتی شوند.

گفتنی است طبق پيش‌بينی‌ها اين سريال در 13 قسمت 45 دقيقه‌ای توسط مرتضی متولی تهيه خواهد شد.