پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 4 مهر 1396 11:07 AMنقل قول khodaeem1
نقل قول ravabet_rasekhoon
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی در زیر تالارهای مربوط به گردشگری تاپیک های مذکور تست گردید و اشکالی مشاهده نشد.شما اگر الان تشریف دارید تست بفرمایید تا همکاران فنی خودشان مشاهده بفرمایند.
ممنونم ار همراهی و همکاری شما بزرگوار
صلام و ارذ عدب هاج آغا
چون این روزا من صبح تا ظهر درگیر ثبت نام دانشجویان هستم و وقت خاراندن سر فرزاد را ندارم الان در تالار اخبار گردشگری ، ایرانشناسی ، استان ها ، جهان ، بازی های محلی ، آوازه های محلی یه پست تستی ارسال کردم ولی صفحه اصلی انجمن همچنان مثل سابق می باشد . لطفا به دوستان فنی سلام برسانید و بفرمائید از الان فقط 48 ساعت فرصت دارن 48 میلیون تومان وجه رایج مملکت را به حساب من واریز نمایند وگرنه دست و پای تالار گردشگری را قلم خواهم کرد !! وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام و وقت بخیر جناب خدایی عزیز.
خدا قوت بابت ثبت نام دانشجویان. عرض شود که حاج آقا بسیار پیگیر مشکلی که می فرمایید هستن فقط موضوع اینه که اگر دقیقا و ترجیحا با رسم شکل توضیح دهید که مشکل کجاست مطمئنا بهتر می شه نتیجه گرفت. چرا که هر کجا ما تست می کنیم، تغییرات ارسال پست در پست، تاپیک، صفحه اصلی تالار و زیرتالار مربوطه و در نهایت در صفحه اصلی انجمن ها نمایش داده می شه.
به همین خاطر میخواهیم دقیقا مشکلی که شاید فقط برای شماست را پیدا کنیم تا رفع شود.
بسیار سپاسگزارم
تشکرات از این پست
mty1378
borkhar
mohammad98
ravabet_rasekhoon
salma57
farshon