پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 30 بهمن 1394 8:32 PMبا سلام
من مدیر دو تالار کودک و آشپزی بودم هر چند در تالار آشپزی فعالیت نداشتم از قبل به شما هم گفته بودم که من در این تالار نمیتوانم فعالیت داشته باشم ولی در تالار کودک فعالیت میکردم هر چند کم ؛ ولی با لطفی که به بنده داشتید بدون اطلاع قبلی مدیریت تالار کودک را هم از من گرفتید و بعد از اون بمن پیام دادید که مدیریت هر دو را از من گرفتید .
امیدوارم مدیر جدید در کارهایش موفق باشد و همچنین شما
و ممنونم از لطفی که به بنده داشتید
با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر و قدردانی از زحمات شما بزرگوار، از آنجا که اطلاع کافی از کم و کیف و چگونگی فعالیت در انجمن راسخون به عنوان یک مدیر با تجربه دارید.انجمن به شخص خاصی تعلق ندارد تا ممنوعیت فعالیت یا مدیریت صادر نماید .اگر مسئولی هم تصمیمی می گیرد تابع محض قوانینی است که این قوانین لازم الاجرا هستند و به هیچ عنوان تصمیم شخصی و فردی در این موارد دخیل نیست و نخواهد بود. درحال حاضر کسی مانع فعالیت شما نشده است شما بزرگوار راسخونی در کنار مدیر جدید می توانید به فعالیت خود ادامه دهید .همانطور که شما بزرگوار اشاره فرمودید اگر عزیزی بتواند فعالیت بیشتری داشته باشد و اعتماد مسئولین را جلب نماید به او مدیریتی داده می شود که همسان همه ی کاربران به فعالیت خود ادامه میدهد با این فرق که مسئولیت و تلاش و زحمت او ا در مقابل کاربران دیگر کمی سنگین تر می شود و الا تفاوتی بین فعالیت مدیران و کاربران عزیز وجود ندارد.از حسن و توجه شما بزرگوار به انجمن راسخون تشکر می نمایم و کما فی السابق منتظر فعالیت مجدد شما به اندازه ای که در توان شما می باشد هستیم.
با تشکر