پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 20 مهر 1394 9:00 AMماشالا به واحد نظارت
نه دمت گرم نه انصافا دمت گرم خوب داری پیشرفت میکنیی
من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز
حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین.
راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت
---------------
ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی
جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده
کاربر عزیز و گرامی
با سلام و ادب
بر خود لازم دیدم که پاسخ شما را بدهم اون هم به این دلیل که دیگر کاربران از من خواستند که بعد از این هجمه که از طرف شما به بنده وارد می شود برای آخرین بار توضیحاتی ارائه نمایم.
من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز
نه بنده و نه هیچ یک از همکاران بنده با شما مشکلی ندارن و نخواهند داشت اما به شخصه با ارسال پست هایی که غیر اخلاقیه، مغایر با شئونات اسلامی هستش مخالف هستم (که نمونه های بسیاری رو که زحمت کشیده بودید و ارسال می کردید رو واستون در صندوق پیامتون ارسال کردم)، کار بنده هم در اصل همینه، ظاهراً با آقای نجاران هم در این زمینه به مشکل خورده بودید.
انشاءالله که شما هم مشکلتون با شخص بنده باشه و نه با کار بنده، که ظاهرا اینچنین نیست، هرچند که ما تا بحال همدیگر رو ملاقات نکردیم و بنده سعادت نداشتم.
حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین.
راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت
بنده جندین بار جواب شما رو در صندوق پیامتون ارسال کردم ولی نمی دونم چرا اصرار دارین که خارج از صندوق پیام جوابتون رو دریافت کنین و بحث تون رو عمومی نمایید. شما بجای این که در مورد من به قول خودتون جبهه گیری کنید و بنده رو مقصر بدونیند بهتر بود کمی صبر می کردید و دلیلش رو جویا میشدید بجای اینکه بنده رو مطابق معمول مورد لطف قرار بدید. بله درست می فرمایید در سایت هایی نظیر 4جوک که شما زحمت کپی پیست از آنجا را انجام می دادید، کاربران خود را لایق خواندن هر نوع مطلبی می دانند ولی اینجا سایت راسخونه نه سایت دیگه ای.
ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی
جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده
تایید امضا در حیطه وظایف من نیست که بخواهم تایید نمایم یا تایید نکنم. سایت روز پنج شنبه مشکل داشته ظاهرا هم متوجه شدید ولی حتی حاضر به ویرایش این پست خود نبودید چون بنده رو مقصر می دونید.
بله کاربر عزیز این روزها خیلی جیز ها عوض شده، کسی که بارها و بارها تخلفی ازش سر زده، لطیفه هایی رو که اصلا نخوانده و سرشار از توهین و کلمات غیراخلاقیه رو نشر میده، وقتی کسی پست هایی رو که اون نخونده رو میخونه و حذف میکنه چون اینجا یه سایت فرهنگیه و یه تذکر به طرف میده، طرف بجای اینکه شرمنده بشه تازه طلبکار هم میشه
این روزها خیلی جیز ها عوض شده
با تشکر