پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 5 تیر 1394 1:51 PMبا سلام و عرض ادب:
با تشکر از پاسخگویی مدیر و همکار گرامی خواهر بزرگوار ،در ادامه به اطلاع می رسانم همه سوالات تبلیغ خواهند شد ولی از آنجا همه ی دوستان مدیر در زمان تبلیغ یک پست حضور ندارند تصمیم گرفته شد همه سوالات فعال باشد تا هر مدیر در زمان حضورش در سایت به سوالات همکاران مدیر پاسخ دهد و همه ی مدیران عزیز به صورت الزامی حداقل باید یکی از سوالات مدیران رابه اختیار پاسخگو باشند .با این شیوه قاعدتا همه ی مدیران در پاسخگویی به همه ی سوالات تالارها شرکت می نمایند.
سلام حاج آقا خسته نباشین.حاج آقا مدیرانی که فعال هستن طبیعتا هر2روز رو یا هر 3 روز رو میان سایت.اگه سوالات در قسمت برترین ها 3 روز هم بار گذاری میشد قطعا دوستان ومدیران گرامی بودند که جواب بدن.وبقیه ی سوالات قفل میشد تا زمانی که نوبت به تالار مورد نظر میرسید.و این همه ،همهمه نمیشد در پاسخ دادن.
یا لاقل یه فکر بهتری در مورد سوالات میشد مسابقه ایی چیزی........تا لاقل انگیزه ی دوستان هم برای پاسخ دادن زیاد میشد.
ممنون از پاسخگوییتون.
التماس دعا
با سلا م و آرزوی قبولی طاعات و عبادات:
مدیر گرامی خیلی از مدیران فعال یا حتی دوستانی که در جلسه آنلاین تشریف داشتند کما کان از برنامه های ماه مبارک اطلاع نداشتند با اینکه در تالار تحت مدیریت خودشان هم در حال فعالیت بودند.از طرفی همه ی دوستان مدیر بالاخص مدیران شرکت کننده در برنامه های مختلف بخصوص ماه مبارک که جز اعتقادات اولیه همه ی دوستان می باشد همیشه قابل تقدیر بوده و هست که انصافا نباید این زحمات شایسته را در راستای مسابقه یا برنامه ی تشویقی قرار دهیم. جهت احترام به همه ی مدیران گرامی تاپیک مدیران و ظرافت ها در برترین ها بارگذاری گردیده است.
با تشکر
سلام وعرض ادب.
حاج آقا من اصلن منظورم تقدیر وتشکر از مدیران محترم نبود.
من گفتم حالا که چنین برنامه ایی تو راسخون اجراشد واقعا حیف بود.کاش برنامه رو یه جور دیگه اجراش میکردین.