پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 26 تیر 1392 8:16 AM
بنده در تاریخ 15 خرداد 92 نرم افزار unigraphics رو دانلود کردم در اجرا مشکل داشتم ونظر زیر را ارسال کردم که هیچ جوابی نیامد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای جواب گرفتن وراهنمایی به کدام سایت باید مراجعه کنم!!!!!!!!!!!!
بنده نرم افزارunigraphics را دانلود کردم وهنگام اجرا خطا داد(
Initialization error -
NX License Error: The license server has not been
started yet, or UGII_LICENSE_FILE is set to the
wrong port@host. [ -15 ]
در صفحه نرم افزار درخواست راهنمایی کردم که جوابی نیامد الان که به صفحه مورد نظر رجوع میکنم خطا میدهد(
متاسفانه به دلایل فنی، امکان نمایش این صفحه وجود ندارد)
سرور نرم افزار اجرا نمیشود خواهشن راهنمایی کنید منتظر پاسخ شما.....نرم افزار هایی مثل abaqus و pro engineering را باهمیننوع سرور نصب واجرا کرده ام وشما حتما این نرم افزار را تست کرده ودر سایت قرارداده اید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در وهله اول فکر می کنیم شما نرم افزار را از انجمن های سایت دانلود کرده اید و همانطور که می دانید محتوای انجمن توسط کاربران و نه مسئولین سایت تامین می گردد و به جز بررسی موارد قانونی و شرعی ممکن است مطالب به جهت فنی و کارشناسی تائید شده نباشند و ارزیابی و تحقیقات لازم در این راستا بر عهده کاربر استفاده کننده است. همین طور است در مورد پاسخگویی به سئوالات کاربری، سئوالی که پرسیده می شود توسط مدیر محترم تالار یا سایر کاربران ممکن است پاسخ داده شود و پیرامون آن تبادل نظر انجام شود و ممکن هم هست که کسی در آن بحث، نظری نداشته باشد و شرکت نکند، بنابراین التزامی در پاسخگویی به سئوال شما وجود ندارد.
در ارتباط با سئوال مطرح شده نیز، برخی پاسخ ها از جانب کاربران به شما داده شده است، البته موضوع با کاربران آگاه در این زمینه مطرح و در صورت داشتن پاسخ برای شما ارسال خواهد شد.
اگر نرم افزار را از بخش نرم افزار سایت دانلود کرده باشید، مراتب عدم پاسخگویی مسئولین مربوطه بررسی و سعی خواهد شد پاسخ مقتضی به نظر جنابعالی ارسال گردد.
با تشکر
تشکرات از این پست
AliFanoodi