با سالاد.همان طور که خودتون دیدید بیش تر کاربرا می خوان جایزشونو تغییر بدن.اونم نه به خاطر این که شاید از نظر بعضیا کم باشه،نه.چون جایزه تکراریه.برای مثال من هم کاربر برتر و هم وبلاگم برتر شده است ولی جایزه اش لباس ورزشی و نرم افزار است.من که از بس لباس ورزشی دارم موندم باهاشون چی کار کنم.نرم افزار هم که دو تا نیاز ندارم.من یک پیش نهاد دارم.اگه می شد کاربرا خودشون جایزشونو انتخاب کنن یعنی شما می گفتید : 

1.انتخاب اول:...

2.انتخاب دوم:...

الی آخر.این طوری هر کی هر چی دلش می خواست انتخاب می کرد که دیگه واسش تکراری نشه.پیش نهاد بعدی اینه که شما بگید هر کاربر برتر می تونه تا برای مثال عرض می کنم 3000 حسنه و 3000 تومان از فروشگاه خرید کنه.اگه چیز بیش تری هم خواست،می تونه خودش حسنه و پول بده و اونو بگیره یا اونو برای ماه های بعد ذخیره کنه تا یک باره خرید کنه این طوری انگیزه ی کاربرا برای فعّالیّت در سایت خیلی بالاتر می ره.برای مثال می گم.همین سایت تطهیرا.خواهرم توش عضوه و بار ها نفر برتر شده.در اوایل جوایز محدود بودند و استقبال چندانی نمی شد ولی از زمانی که جوایز به انتخاب خود کاربر شدن،استقبال بسیار بیش تر شده.نمونشو می تونید ببینید:

http://www.tathira.com/match/

برین توی بخش جوایز ببینید.شایسته است که سایت راسخون نیز کم کم به این سمت و سو پیش رود.

با تشکّر.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تصمیم گیری نهایی در ارتباط با جوایز کاربران برتر اسفند و فروردین انجام شده است و امکان تغییر در آن وجود ندارد.

در ارتباط با سیاست گذاری تعیین جوایز مسابقات و برنامه های ویژه، تدابیری در دست انجام است که همزمان با اتخاذ تصمیم نهایی، اطلاع رسانی می گردد.

موفق باشید