سلام حضور گرامی ارشد انجمن ها

ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر  و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .

ممنون

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک "اماکن دیدنی شهر ها" بارگذاری گردید، ضمنا بهتر است پست اول این تاپیک ها دارای تصاویر و متون جذب کننده به مشارکت باشند.

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

اوامر اجرا شد انشاالله مقبول افتد .

سلام:

در توضیح تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید ، آورده شده است که عکس ها نباید از 400 مگاپیکسل عریض تر باشند !!!!!!!!!!!!

لطفا به 400 پیکسل اصلاح گردد.

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

متن مورد نظر اصلاح گردید.

با تشکر

سلام

مدیر گرامی doctor114، شما مسابقه استقلال و پیکان در هفته گذشته را در جدول پیش بینی های خود قرار ندادید !!!!!!!  ,و متاسفانه چون چند نفر هم شرکت کرده بودند قابل ویرایش نبود ! من در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم . شما هم میتوانستید موضوع پیکسل را در تایپیک مربوطه در تالار همسفران مطرح یا ایمیل کنید .

سلام:

مدیر تالار همسفران لطفا انقدر شمشیر رو از رو نبندید !!!

من خودم یه سوال درمورد تاپیک خوشا شیراز در تالار استان هاتون پرسیدم بعد از 3 روز جوابی که دادید حاکی از اون بود که اصلا نمیدونستید چی شده و بر سر آن پست چه آمده واست و بالاخره در اینجا وبا کمک مسئول انجمن ها به جواب رسیدم ! شما که انقدر حس انتقاد و پیشنهاد دارید ، نباید الان تازه برید برا اون قسمت ، تاپیک انتقادات و پیشنهادات بزارید !!!! خودتون برید چک کنید ! تاپیک انتقادات و پیشنهادات شما امروز دوشنبه 16 بهمن ایجاد شده و من هم آن سوال خودرا در قسمت اطلاعیه ثبت کردم چون اصلا تاپیک انتقادات نداشتید !!!

ایمیل هم که تازه من امروز در امضای شما میبینم . با این که حدود دو ماه هست که بسیار در تالار شما رفت و آمد دارم.

کاش ما همگی طوری رفتار کنیم و پست بزنیم که آن پست خودش باعث دادن جواب و ادامه دار شدن موضوع در انجمن نشود . اگر کار doctor114 را اشتباه می دونستید ، چرا خودتون تکرارش کردید ؟! چرا خودتون این گله رو با ایمیل و قسمت انتقادات و پیشنهادات تالار ورزش مطرح نکردید ؟ پس خودتونم اشتباه داشتید و باید بپذیرید. اگر دکتر سهوا اشتباه کرده ، شما عمدا آن را تکرار کردید !!!!!!!!

سلام

من شمیشری ندارم که از رو ببندم ، .اگر بحثی بود تمام شده بود و بعد از آخرین صحبت مدیرمحترم تالار ورزش دیگر برای اینکه این تایپیک و ... با اینگونه بحث ها شلوغ نشود ادامه ندادم .الحمدالله مدیر گرامی تالار ورزش زبان و بیان دارند . من امروز برای همه زیر تالار ها تایپیک انتقاد و پیشنهاد گذاشتم تا جنابعالی خیلی اذیت نشوید . قبلا در این قسمت بود اعلانات تالار همسفران.وایمیل هم دارم .  من مانند شما و امثالهم منکر اشتباهم نیستم شما هم معصوم نیستید و ضمنا به شما هم ...........

اگر هم شهری و ... مدیر محترم تالار ورزش هستید اکثر مدیران و کاربران هم دوستان و آشنایان خود را به این سایت دعوت کرده و حضور دارند نیاز به لشکر کشی نیست .

دیگر هم جواب جنابعالی را نمیدهم فقط برای اینکه بدانید اون کسی نیستید که فکرش را میکنید جواب دادم و جواب .............