با عرض سلام خدمت مسئول انجمن های سایت

1- با توجه به تخصصی شدن انجمن کنکور و اجرای احتمالی کلاس های آـنلاین و کنکور های آزمایشی نیاز به همکاری جهت یاری بنده هست که اینجانب جناب آقای مهدی مرادی را به عنوان همکار خود در انجمن کنکور انتخاب می نمایم.

نام کاربری : mahdi696

2- با توجه به نظرات کاربران در  نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور و حمایت حداکثری از آزمون های آزمایشی و درخواست تعدادی از کاربران مبنی بر اعطای کارنامه دیجیتالی با درج درصد و تعداد سولات صحیح و سولات نادرست و رتبه آنان که در این کارنامه درج شود و به آدرس ایمیل آنان ارسال گردد . با توجه به این حمایت حداکثری احتمال شرکت تعداد فراوانی از کاربران در این کنکور آزمایشی وجود دارد . و بدین ترتیب بررسی و محابه درصد های آنان و تعداد پاسخ های درست و نادرست بسیار زمان بر بوده و از توان خود بنده به شخصه خارج است . به نظر من شما از دوستان ما در بخش نرم افزار سایت راسخون درخواستی نمائید که در این سه الی چهار ماهی که فرصت باقی است برای انجمن کنکور نرم افزاری طراحی نمایند که با وارد نمودن تعداد سولات صحیح و غلط درصد های دروس  و اطلاعاتی از این قبیل را به ما بدهد و امکان ارسال آن کارنامه وجود نداشته باشد. (البته چگونگی کار این نرم افزار نیاز به توضیحات کامل و جامع دارد و فرمول هایی هست که باید در نرم افزار گنجانده شود که انشاءالله در فرصت های بعدی به طور کامل مورد معرفی قرار می گیرد)

البته بنده یک نمونه کارنامه آزمون های آزمایشی سازمان سنجش را در آینده نزدیک برای شما ارسال می نمایم.

3- بنده همچنین در مورد زمان برگزاری آزمون هم نظری دارم . اکثر کسانی که پشت کنکوری هستند در آزمون های آزمایشی سازمان سنجش شرکت می نمایند و برای آزمون های آن مطالعات خوبی دارند به نظر من اگر آزمون هایمان را قبل یا بعد از سه مرحله جامع آزمون های سنجش برگزار کنیم خیلی بهتر و مثمر ثمر تر خواهد بود . زمان برگزاری آزمون های سازمان سنجش به صورت زیر است :

آزمون های جامع

جامع  نوبت اول

جمعه 92/2/06

جامع نوبت دوم

جمعه 92/02/27

جامع نوبت  سوم

جمعه 92/3/17

با زهم می گویم به نظر من اگر ما هم 3 مرحله آزمون برگزار نمائیم که کاربرانی که در این آزمون ها شرکت می کنند پیشرفت و یا پسرفت  و همچنین نقاط ضعف و قوت خودشان را مشاهده نمایند بهتر و مفید تر خواهد بود.

4- لطفا عکسی از آقای ابراهیمی مسئول نرم افزار سایت راسخون  در صورت امکان در این قسمت قرار دهید .

لطفا در صورت امکان حتما موضوع نرم افزار را پیگیری نمائید. زیرا ما در آینده بسیار با نرم افزار سروکار داریم و همچنین برای سال های آینده هم مورد استفاده قرار می گیرد.

بنده سعی می کنم فردا و یا پس فرداد نمونه ای از کارنامه های کنکور آزمایشی را برای شما ارسال نمایم تا نسبت به گنجاندن بخش هایی که در کارنامه موجود است در نرم افزار اقدام نمائید

با تشکر