سلام و خسته نباشيد

قبلا به خاطر گفتگوي ازاد انتقادي كردم ولي الان مي توان به صحبتهاي اين مدير دلسوز در خصوص تالار گفتگوي ازاد دغدغه هاي فرهنگي و مذهبي را مطرح كنيد و در لينك قرار دهيد و در عين حال اقتصاد را هم مورد توجه قرار دهيد چون مسائل اقتصادي مهمترين دغدغه است. با تشكر

سلام و تشکر از لطفتون

باور کنید از اینکه لینکی از تالار اقتصاد تا بحال نبوده یا تالار گفتگوی آزاد به طور کلی مورد تبلیغ قرار می گیرد یا یکی دو بار هم که مسئولین عنایت فرمودند، لینکی را جهت تبلیغ قرار دادند که مهلت شرکت در آن به اتمام رسده بود، ناراحت نیستم.

شیوه جدیدی در پیش گرفته شده که هر کی به فکر خویشه!! اگر موافق حرفمون عمل نشه جنجال می کنیم و برای اینکه جنجال نشه، مسئولین راحت تسلیم حرف کاربرانشون می شوند. همکاری مسئولین با تالار آزاد به اندازه ایی است که بنده معترض نباشم اما در سایر تالارها این گونه نیست. هر مدیری که خشن تر باشد، امتیازات بیشتری کسب می کند. 

مشکل من شیوه جدید است که اولا مدیرا در پیش گرفته و مسئولین تسلیم آنند و ثانیا در مورد لینک های تبلیغی در بخش های مختلف سایت، مطلبی جهت تبلیغ انتخاب می شود که مدیر آن تالار خواستار آن شده است یا جدیدا هر مطلبی که به نظر کاربران خوشایند باشد تبلیغ می شود. غافل از تکراری بودن یا هر مشکل دیگر.

مسئولین سرشون شلوغه و فرصت کافی برای نظارت ندارند. گزینه سرچ انجمن ها ایراد دارد و دائم موضوعات تکراری ارسال می شود و همین نبود این امکان باعث می شه که پست های تکراری در تبلیغ قرار بگیرد. 

اگر بخاطر کمبود امکانات چنین رویه ایی در پیش گرفته شده، بهتره اطلاع رسانی شود تا هر مدیری در مورد مطالب ارسالی تالار تحت نظارتش، تصمیم به ارائه موضوعات جذاب و غیر تکراری بنماید تا این مشکلات پیش نیاید. بحث مدیر و کاربری مطرح نیست بحث بنده بی نظمی است که حاکم شده است.

موفق باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب.

.

.

تا این لحظه قصد مدارا  و برخورد کژدار و مریض با کسی را نداشته ایم.

.

.

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما

موفق باشید و سلامت

با سلام خدمت مسئول انجمن ها و دو دوست گرامی ایران و نیکبخت:

خسته نباشید دوستان.قصد دخالت در این موضوع را نداشتم . غرض بنده این بود که کلا از این مطلب یه چیز به درد بخور یاد بگیریم !!!

عرضم به خدمت مسئول ارشد انجمن ها که ، عبارتی که در بالا شما فرمایش فرمودید و بنده آن را بولد کردم،  اشتباه است !!!!!

صحیح آن می شود : کج دار و مریز . این هم فلسفه ی وجودی آن را خدمت شما و کاربران گرامی عرض میکنم:

کجدار و مریز پیوندی است از فعل امر  « کج دار » و فعل نهی « مریز ( نریز ) » .معنی ظاهری اش این است : آن را کج نگه دار و نریز . معنی نهفته اش این است که با مدارا و آسانی رفتار کن . سختگیری بیش از اندازه نکن. گویا  جامی در دست داری که ناچاری آن را کج بگیری . جام را کج بگیر و برو ولی مراقب باش درون جام نریزد.

جالب است که املایش را خیلی ها نادرست می نویسند برای نمونه به صورت  کجدار مریض می نویسند.

مردم آن را با مریضی مرتبط می دانند. این اصطلاح در اصل کج دار و مریز است. به معنای اینکه ظرف را کج نگه دار و در عین حال مواظب باش که نریزد و نسبتی با مریضی ندارد!

شاعر در این خصوص می گوید:

رفتــم بـه سـر تـربت شمس تبـریـــز
دیدم دوهزار زنگیان خونریز

هر یک به زبان حال با من می گفت
جامی که به دست توست کج دار و مریز

امیدوارم همیشه راسخونی باشیم . مسئول ارشد انجمن های راسخون و دوست خوب من ، یه وقت از دست بنده ناراحت نشید خواهشا. فقط .فقط توضیح این عبارت ترکیبی بود که خیلی ها اشتباه مینویسندش و دوست داشتم چیزی را با هم بیاموزیم.

حلال کنید .

موفق باشید و سلامت.

سپاس از همگی.