به نام خدا

حضور محترم  مدیر گرامی جناب  doctor114

با سلام و احترام ، ضمن اینکه شما مدیر فعال و با سابقه زیاد در راسخون هستید شکی نیستید ولی متاسفانه برخی اوقات ادبیاتی را در مطالب شما میبینم که مدتها بود خواستم به عرض جنابعالی برسانم ولی فکر کردم که با صحبتهایی که با مسئول محترم انجمن ها جناب نجاران دارید این لحن گفتار تغییر میکند ولی مکررا دیده میشود که انتقادها با زبان ولحن مناسبی بیان نمیشود حتی جنابعالی در نظرسنجی به نظر شما بهترین نقطه برای مسافرت در این فصل کجاست؟به مناطقی از ایران عزیز با لفظ ناشایست مزخرف خطاب کردید که بسیار حقیر را متاثر کرد ومنجر به حذف آن پست شما شد . در صورتیکه همه جای ایران اسلامی ما دیدنی است و مردمان خوب و فداکاری دارد و ضمنا هیج جا و هیچ کس به تنها بد یا خوب مطلق نیست .

در حال حاضر هم این تالار تبدیل شده به پرسش و پاسخهای شما و جناب نجاران که در صورت شایسته بودن الفاظ بکار گرفته توسط شما هم باز وقت مسئول محترم انجمن ها بیشتر صرف پاسخگویی به این مطالب شده است . که حتی چندروز قبل  از جناب نجاران هم در این زمینه انتقاد کردم . که اگر ناراحت شده اند انشاالله میبخشند .

من ارادت خاصی به همه مدیران و کاربران سایت از جمله جنابعالی دارم ولی به عنوان کسی که از نظر سنی از شما بزرگتر هستم پیشنهاد میکنم انتقادات خود را با الفاظ شایسته مطرح کنید و در زمینه کلان موضوعات را مطرح نمائید.

ازاینکه احتمالا از بنده رنجیده باشید معذرت میخواهم  و  امیدوارم بتوانیم در راه اعتلای فرهنگ اسلامی و ملی ایران عزیزمان قدم برداریم .

با آرزوی توفیق الهی برای شما و خانواده محترمتان .