پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 27 آبان 1391 9:36 AM
با سلام
ولی در مورد صحبت های دو دوست عزیز doctor114 و salmanjavan که خوندم منم پیشنهادم به شما اینه که وقتی این دوستان با صداقت میگن مشکلی پیش اومده واقعا پیگیری کنید که حق کسی از بین نره. حالا یه جایزه کمتر یا بیشتر به کسی دادن ارزش نداره آدم انسانیت خودشو زیر پا بزاره و بخواد حق کسی را از بین ببره . شما امین کاربرا هستین واز حقشون دفاع کنید...البته فک میکنم و امیدوارم که مشکل غیر قابل حلی نباشه. شما هم کمک کنید حالا که یه کار خیلی خوب داره انجام میشه خراب نشه.حیییفه
بازم با تشکر از شما
با سلام خدمت کاربر گرامیو همیشه لبخند به لب تالار:
دوست عزیز ، بنده در این مدت سه سال مدیریت در تالار پیش بینی تمام تلاش خود را کرده ام و خواهم کرد تا حقی از کسی ضایع نشود . حتما خود شما تا الان متوجه شده اید .
در این راه هم مسئولین خدائیش کمک کرده اند . سلمان جوان گرامی هم همیشه این مورد را رعایت می کند که عدالت صورت پذیرد. بنده ایشان را تضمین می کنم . گاهی مواردی پیش می آید که به راحتی قابل تشخیص است . خود مدیر ارشد انجمن ها هم در جریان قضیه ای که یکی دو ماه پیش به وجود آمد و داشت حق کاربراتن ضایع میشد بودند و با مدیریت صحیح ایشان ،قضیه ختم به خیر شد .از لطف و محب شما ممنونم.مطمئن باشد تا زمانی که این تصحیح ها را برعهده دارم تمام تلاشم را میکنم تا همهبه حق خود برسند . البته معصوم نیستیم و جایز الخطا ئیم . منکر این هم نیستم که گاهی ممکن است سهوا و فقط سهوا مشکلی از جانب خود بنده به وجود آمده باشد که انشاالله همین موارد را هم کمتر ببینیم.سوء تفاهم های پیش آمده هم به همین دلایل بوده و مشکل حادی نیست و نخواهد بود.بزرگتر از این ها هم به وجود آمده و حل شده .
از شما هم خواهشمندم سعه ی صدر بیشتری داشته باشیدتا ببینیم در آینده چه میشود .
باز هم از پیگیری و حضور همیشگی شما در تالار پیش بینی کمال قدردانی را دارم.
در پناه حق مانا باشید .
سپاس