پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391 9:59 PM| چهارشنبه 03 خرداد 1391 12:39:56 شماره خبر :1015040 |
| همتی شود تا شهيد «نياكی» بيشتر شناخته شود |
|
گروه خبرنگاران افتخاري / عبدالرضا عزیزکمالی: فرزند امير سرلشكر شهيد منفرد نياكی در آمل گفت: همتی شود تا شهيد «نياكی» بيشتر شناخته شود. به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، فرزند امير سرلشكر شهيد منفرد نياكی در همايش رزمندگان دفاع مقدس آمل كه در حسينيه ثارالله سپاه ناحيه اين شهرستان برگزار شد، گفت: آزادسازی خرمشهر كه با همكاری ارتش و سپاه انجام گرفت، در آنجا پدرم به همراه يكی از سرداران، فرماندهی عمليات فتح را برعهده داشتند و به نظر من نقطه عطف هشت سال دفاع مقدس نيز در عمليات بيتالمقدس است. وی ادامه داد: شهيد منفرد نياكی در استان مازندران كمتر شناخته شد و من وقتی خدمت يكی از بزرگان نظام بودم، نسبت به اين امر گله كردم كه ايشان فرمود، «شهيد منفرد نياكی اگر اصفهانی بود، خيلی بيشتر شناخته میشد». فرزند امير سرلشكر شهيد منفرد نياكی با بيان اينكه اميدوارم همتی شود تا شهيد نياكی بيشتر شناخته شود، گفت: پدرم در سال 57 در سمت معاون لشكر بود و تمام مدارج علمی و آكادميك داخلی و خارجی را گذراند و بلافاصله بعد از انقلاب به سمت رياست بازرسی نيروی زمينی ارتش منصوب شد، بعد از آن نيز فرماندهی لشكر 88 زاهدان را برعهده گرفت. وی افزود: حجتالاسلام ناطق خاطرهای را از شهيد نياكی، زمانی كه در وزارت كشور بود، مطرح میكند و میگويد «او نامهای به فرمانده نيروهای مسلح نوشت و خواسته بود كه به عنوان بسيجی ساده به جنگ اعزام شود». فرزند امير سرلشكر شهيد منفرد نياكی با اشاره به اينكه پدرم در سمتهای مختلف حضور داشت، گفت: در بحبوحه عمليات فتحالمبين، خواهر من سرطان گرفت و پزشكان او را جواب كردند و از ايشان خواسته شد تا به تهران برگردد و آيتالله جزايری میگويد از من خواسته شد كه به نياكی بگويم تا برگردد كه وی گفت «در حال حاضر دختر من كسانی را دارد كه كارهای او را انجام دهند و به مادرم نامهای نوشت و گفت فرزندان سربازم بيشتر به من نياز دارند» كه پدرم 40 روز بعد از فوت خواهرم به تهران بازگشت. وی در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: شهيد نياكی در مورد مكان دفنش بعد از شهادت گفت: هر جايی كه برای دولت و كشور هزينه كمتری دارد مرا دفن كنيد. |